reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja już przystroilam przed domem i w domu ;p oprócz choinki .prezentów nie mam :p tzn malemu coś wymyślę a mąż zasługuje na ruzge :p zrobiłam
Mu w zeszłym roku hahha patyki powiązałam tasiemką i w wielkie pudło dałam ale się cieszył myślał ze duży prezent a tu taki psikus ;p .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy to ladnie go zalatwilas;) a co do pediatry to poprostu be
Co do prezentow to jesCze sama nie wiem co kupic...zawsze mysle żeby wczesniej ale i tak zostaje na ostatnia chwile;/

Hej dziewczyny! Do nas dziś Mikołaj przyjdzie. Zamówiłam ;) Aley na Mikołaja dużych prezentów nie robimy tylko pod choinkę :) a i pod choinkę i tak tylko dzieciakom bo dość wydatków :p Z teściową doszliśmy do porozumienia. Tzn B. się WKU....i jej napisał przez What's app. Robimy co chcemy :D Wczoraj wybieraliśmy piosenkę na pierwszy taniec. I była pierwsza próba :) Piosenka świetna ;) wolna i tekstem pasuje do nas nawet! Szukaliśmy czegoś wyjątkowego i znaleźliśmy. Oczywiście angielską. Ale kto nie zna angielskiego nie wie jaki teskt :D A tak wgl to będą też polskie piosenki,niemieckie no i angielskie. Dziś zrobiłam termin do fryzjerki i kosmetyczki. 16 próba czesania ;) Mały marudny dziś,mało je,popłakuje, dziąsła spuchnięte :( A ja zeswirowałam na punkcie piosenki i słucham cały dzień. Podaję linka może posłuchacie przy okazji

Dziewczyny u mojej w niedzielę wyszła prawa jedynka a wczoraj lewa. Ślini się na maxa ale wczoraj to wysłałam J.po jakieś kropelki znieczulające bo ten żel co mamy nie dawał rady. Marduna jest i nie chciała dzisiaj spać w dzień. Dopiero ok 15 zasnęła. W czwartek na szczepienie idziemy. Już szczepionkę dzisiaj wykupiłam.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

Dziś poszłam w końcu do fryzjera i skrocilam włosy. Teraz mam obcięte na równo do brody.od razu lepiej jak zniknęły te strzępy :). Mały został z mężem na 3 godziny bo byłam w sklepie po chleb i słodycze do paczki.oczywiście mąż stwierdził że mały marudził ;)

Veronika fajna piosenka :) Kasieks fajnie ze zrobiłaś się na bóstwo :* Kawoszka buziaki dla Klaudii :* niech nie cierpi :* to nasze pierwsze wątkowe ząbki [emoji179][emoji177]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry