reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Oj kawoszka to ona jakas nienormalna, boshee co z tymi tesciowymi??! Gratuluje pierwszego zabka;) i zazdroszcze zrzuconych 5kg, tez by mi sie przydala jakas dieta bo mam do zrzucenia dosc sporo

reklama
Kur.wa dziewczyny byłam dziś w przychodni i odmówiła mi lekarka tego mleka przepisać i skierowania do alergologa ! Powiedziała ze on jest zdrowy i ma jeść normalnie ... dodam ze to ta sama baba co mnie doprowadziła do operacji ! Co za kraj nie wiem co robić

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja teściowa też wszystko bez soli bez przypraw. I MIODEM wszystko słodzi. Nawet robi bez smaku ciasta. Czasami mąż jak jest u niej to nie wie czy to co w gwarze to dla psa czy dla ludzi. A rosół to woda :/

Foxy może idź do innego lekarza. Musisz konkretnie do niej?

Inny lekarz powie to samo bo tacy są Gp nigdy nie zgadzają się z lekarzami ze szpitala . A ja nie wiem co mam zrobić teraz naprawdę ...

Inny lekarz powie to samo bo tacy są Gp nigdy nie zgadzają się z lekarzami ze szpitala . A ja nie wiem co mam zrobić teraz naprawdę ...

Gdybyś była tutaj to powiedziałabym Tobie idź kup w tescco czy rosssmanie bebilonha dla alergików. No ale tam to nie wiem a nie możesz mu kupić mleka dla alergików bez recepty.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

Kochana tu tez są te mleka ale trochę się boje tak co chwile zmieniać . Teraz mam jeszcze w zapasie 3puszki ze szpitala takie nie zbyt wielkie ale są , jutro pójdę do jego hv i pogadam z nią co robić , bo na chwile obecna to płakać mi się chce z niemocy . Żeby dziecko się męczyło i nie mogę załatwić wizyty u alergologa ... wyspke
Ma na ramionach i brzuszku ona mówi ze to z ciepła . ***** to nie lato a ja wiem jak potowki wyglądają

Ja pierdziele co za lekarze.może zapytaj w szpitalu co robić. Niech Ci poleca jakiegoś normalnego lekarza albo napiszą do niego kartkę żeby wypisał skierowanie.co do zmiany mleka to mnie pediatra mówił że zmieniac stopniowo. Np.jeśli dajesz 5 miarek to 3 starego 2 nowego przez kilka dni. Potem 3 nowego 2 starego. Później 4 nowego i 1 starego. I później samo nowe. Jeśli chodzi o mleko dla alergików to podobno można od razu całość nowego ale jeśli się obawiasz to możesz spróbować stopniowo

Mojemu jeszcze ząbki nie wychodzą ale w czwartek mamy szczepienie to poproszę żeby mu ogladneli dziąsełka :).dziś wciągnął całego banana:)

Co do pytania o święta to na razie zmieniłam firanki i umyłam okna ale od środka bo na zewnątrz śnieg :).na Mikołaja kupiłam Emilce książki, słuchawki i szalik.musze dokupić słodycze. Mały dostanie wielką wannę (w małej się ledwo mieści a ja mam w łazience prysznic ),zabawki do wody,"słoiczki " z owocami i ciuszek :).do męża Mikołaj nie przyjdzie bo trzeba było być grzecznym:p

reklama
Kasiek mój też dzisiaj całego banana wciągnął. A jak mu się oczy cieszyły. Aż się rozpuszczal na tym bujaku

Co do świąt od nas Artur dostanie książeczki i fotelik samochodowy z atestami. Ale pewnie po świętach zamowimy go bo będą rabaty a na już nie jest nam potrzebny. Od prababci dostał kombinezon (dała pieniążki), od chrzestnej dostanie gryzak drewniany, od chrzestnego puzzle piankowe a la mata 120x120 wymiar w kolorze szarym więc będzie super. A od reszty pewnie dostanie ubranka bo najłatwiej, albo kase aby dołożyć się do lepszego fotelika

Do góry