reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Oj kawoszka to ona jakas nienormalna, boshee co z tymi tesciowymi??! Gratuluje pierwszego zabka;) i zazdroszcze zrzuconych 5kg, tez by mi sie przydala jakas dieta bo mam do zrzucenia dosc sporo

reklama
Kur.wa dziewczyny byłam dziś w przychodni i odmówiła mi lekarka tego mleka przepisać i skierowania do alergologa ! Powiedziała ze on jest zdrowy i ma jeść normalnie ... dodam ze to ta sama baba co mnie doprowadziła do operacji ! Co za kraj nie wiem co robić

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja teściowa też wszystko bez soli bez przypraw. I MIODEM wszystko słodzi. Nawet robi bez smaku ciasta. Czasami mąż jak jest u niej to nie wie czy to co w gwarze to dla psa czy dla ludzi. A rosół to woda :/

Foxy może idź do innego lekarza. Musisz konkretnie do niej?

Inny lekarz powie to samo bo tacy są Gp nigdy nie zgadzają się z lekarzami ze szpitala . A ja nie wiem co mam zrobić teraz naprawdę ...

Inny lekarz powie to samo bo tacy są Gp nigdy nie zgadzają się z lekarzami ze szpitala . A ja nie wiem co mam zrobić teraz naprawdę ...

Gdybyś była tutaj to powiedziałabym Tobie idź kup w tescco czy rosssmanie bebilonha dla alergików. No ale tam to nie wiem a nie możesz mu kupić mleka dla alergików bez recepty.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

Kochana tu tez są te mleka ale trochę się boje tak co chwile zmieniać . Teraz mam jeszcze w zapasie 3puszki ze szpitala takie nie zbyt wielkie ale są , jutro pójdę do jego hv i pogadam z nią co robić , bo na chwile obecna to płakać mi się chce z niemocy . Żeby dziecko się męczyło i nie mogę załatwić wizyty u alergologa ... wyspke
Ma na ramionach i brzuszku ona mówi ze to z ciepła . ***** to nie lato a ja wiem jak potowki wyglądają

Ja pierdziele co za lekarze.może zapytaj w szpitalu co robić. Niech Ci poleca jakiegoś normalnego lekarza albo napiszą do niego kartkę żeby wypisał skierowanie.co do zmiany mleka to mnie pediatra mówił że zmieniac stopniowo. Np.jeśli dajesz 5 miarek to 3 starego 2 nowego przez kilka dni. Potem 3 nowego 2 starego. Później 4 nowego i 1 starego. I później samo nowe. Jeśli chodzi o mleko dla alergików to podobno można od razu całość nowego ale jeśli się obawiasz to możesz spróbować stopniowo

Mojemu jeszcze ząbki nie wychodzą ale w czwartek mamy szczepienie to poproszę żeby mu ogladneli dziąsełka :).dziś wciągnął całego banana:)

Co do pytania o święta to na razie zmieniłam firanki i umyłam okna ale od środka bo na zewnątrz śnieg :).na Mikołaja kupiłam Emilce książki, słuchawki i szalik.musze dokupić słodycze. Mały dostanie wielką wannę (w małej się ledwo mieści a ja mam w łazience prysznic ),zabawki do wody,"słoiczki " z owocami i ciuszek :).do męża Mikołaj nie przyjdzie bo trzeba było być grzecznym:p

reklama
Kasiek mój też dzisiaj całego banana wciągnął. A jak mu się oczy cieszyły. Aż się rozpuszczal na tym bujaku

Co do świąt od nas Artur dostanie książeczki i fotelik samochodowy z atestami. Ale pewnie po świętach zamowimy go bo będą rabaty a na już nie jest nam potrzebny. Od prababci dostał kombinezon (dała pieniążki), od chrzestnej dostanie gryzak drewniany, od chrzestnego puzzle piankowe a la mata 120x120 wymiar w kolorze szarym więc będzie super. A od reszty pewnie dostanie ubranka bo najłatwiej, albo kase aby dołożyć się do lepszego fotelika

Do góry