reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Wy macie wesele to prezent wasz [emoji8] ja zamówiłam małemu pod choinkę taki prezent
1512580455-b0c6d4c406804839-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chcialam Jumpera takiego jak chuśtawkę ale, że wybrałam już kierunek studiów i zaczęłam trochę już na ten temat czytać to stwierdziłam,że nie zamówię. Źle jest na bioderka. Chodzika też nie będzie. B. też mówi,że takie rzeczy są nie dobre. Julia latała w chodziku i teraz ma problemy z biodrami,kolanami i stopami. Dla Simona nie używałam i jest wszystko super

Tez słyszałam o tym, jednak się skusiłam bo w tych czasach wszystko jest nie zdrowe :p ja chłodziłam w chodziku i wszystko ok ze mną :D ale kazdy ma swoje zdanie i szanuje to :*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Foxy super karty! My z mężem nie robimy a Artur dostał buciki renifery i książeczki kontrastowe. Zawsze na Mikołaja to drobny prezent.

Tutaj są nowe wzory kocykow
1512587272-bfe30ce41be3da63-aaaaaa.jpeg
1512587279-94c44ec4896cc7ed-aaaaaa.jpeg

1512587288-74737d3ee60d1ad3-aaaaaa.jpeg

1512587297-0826e95167cf0d43-aaaaaa.jpeg

Kolor tyłu to taki sam kolor co poduszek
Jony srebra nie ma na razie bo znowu źle wysłali mi obciety kawał materiału.

reklama
Emol śliczne wzory :).napisz mi na priv numer konta bo chciałabym zamówić ta z wielorybkiem.dorzucę małemu pod choinkę :)

Do góry