reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

I jak po nocy dajcie znać.

Mi się znowu śnił sex. Dobrze że chociaż z moim mężem :-D
Ja w drugim trymestrze miałam takie sny :p

W nocy wstałam 2 razy do toalety i to jest mój rekord,zawsze albo raz albo dopiero rano. Zauważyłyście,że w ciąży macie dużo płytszy sen niż wcześniej czy tylko ja tak mam?
Dzisiaj ma być u mnie 29 stopni, jadę nad jeziorko,w cieniu się schowam i będzie fajnie. Plaża płatna, ale za to toalety są blisko,a w dzień latam co chwilę ;)
Miłego dnia! Które chcą rodzić-bezbolesnego i krotkiego porodu,a które nie, to spokojnej z dostepnymi wszedzie toaletami niedzielki :)

reklama
Cześć :).mnie jak zwykle wszystko przeszło a myślałam że już będę jechać. Nie wiem co mi się śniło bo co chwile wstawałam na siku:o.ja najdłużej śpię nad ranem bo już chyba nie ma z czym isc;).pogoda zapowiada się pięknie, nie to co wczoraj.idę zrobić śniadanko i budzić corke.w planach wizyta u teściowej na obiedzie a później zobaczymy:).Veronika_k daj znać czy nadal jesteś w dwupaku czy jednak nie przeszło i pojechałas do szpitala. Miłej niedzieli wszystkim życzę :biggrin2:
W dwupaku niestety

Dziewczyny po prostu mamy czekać na swoje terminy.
Mnie boli kręgosłup ale to moje przepukliny się odzywają.

Mój to już planuje kiedy drugie a jeszcze pierwsze się nie pojawiło.

Szkoda że nie jest tak że ma się termin i wtedy do porodu.a takie siedzenie i czekanie kiedy jak na bombie zegarowej jest stresujące i każdy skurcz powoduje że się nakręcamy :szok:

Dziewczyny po prostu mamy czekać na swoje terminy.
Mnie boli kręgosłup ale to moje przepukliny się odzywają.

Mój to już planuje kiedy drugie a jeszcze pierwsze się nie pojawiło.
Mój się pyta kiedy trzecie ale już chyba nie dam rady.przy dziecku duuużo obowiązków a latka lecą i mogę nie zdążyć.nie planowałam takiej różnicy między dziećmi ale niestety tak wyszło. Podziwiam kobiety które mają dzieci jedno po drugim.jak one dają radę? To chyba trzeba mieć jakiś system i wszystko zaplanowane

Hej! U mnie troche lipa bylaby ostatnia wizyta ale dziecko maloaktywne na ktg I kazal zrobic przeplywy I w Usg wyszlo mi agi 8 niestety tylko! We wtorek do kontroli czy sie nie zmniejszaja jak dalej nisko to.w srode do.indukcji. poczytalam to.sie zestresowalam ze niby granica to 10 a 8 to juz taka granica dolna dolna I troszke sie zestresowalam.jak poczytalam historie! A tak to nic sie nie dzieje slurczowo szyjkowo cisza. Pozdrawiam Milej Niedzieli!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! U mnie troche lipa bylaby ostatnia wizyta ale dziecko maloaktywne na ktg I kazal zrobic przeplywy I w Usg wyszlo mi agi 8 niestety tylko! We wtorek do kontroli czy sie nie zmniejszaja jak dalej nisko to.w srode do.indukcji. poczytalam to.sie zestresowalam ze niby granica to 10 a 8 to juz taka granica dolna dolna I troszke sie zestresowalam.jak poczytalam historie! A tak to nic sie nie dzieje slurczowo szyjkowo cisza. Pozdrawiam Milej Niedzieli!

Afi 8 mialo byc:)

Afi 8 mialo byc:)

Hi hi właśnie szukałam w internecie co to agi ale się już zorientowałam że chodziło o afi;).nie martw się bo dzidziuś donoszony więc nawet gdyby wywolywali poród to wszystko będzie ok :).mnie na patologi ciazy ordynator powiedzial ze jak skoncze 37 tydzien to juz w 38 sie nie powstrzymuje porodow.czytałam że niektóre dziewczyny miały nawet afi5 i jeszcze nie wywolywali porodu tylko ciągle kontrolowali.zero stresu.niedługo będziesz miała dzidziusia po drugiej stronie do kochania:-D

reklama
Ja dwa tygodnie temu miałam afi 15 lekarz mówił że to sporo i że mała ma w czym pływać.
Idę pod prysznic i szykuje się do teściowej na obiad.
Na razie

Do góry