reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
a ja przez swieta bozegonarodzenia, stresujacy styczen przytylam 3kg, wiec na poczatku ciazy bylo 62 a na koniec 82 :szok: teraz waze 71,8 powolutku ta waga spada,a ja tez gluptas waze sie codziennie.. jak zobacze ponizej 70-ciu to juz bede happy :) Nie powiem ,ze nie chcialabym przynajmniej do 60 wrocic, narazie nic nie dzialam w tym kierunku. Ale fakt nie jem slodyczy, zadnych ciastek, makaronow a chleb tylko 100% zyta na zakwasie (zle znosze drozdze, a moze i malemu mniej wzdec przez to dostarcze). W nocy nie jem, po prostu nie chcialoby mi sie za kazda przekaska isc myc zeby..:-) ale mnie ciagle suszy wiec za kazdym razem jak wycykam malego to do kuchni po szklanke wody.
w pasie mialam 108 przede porodem , teraz 96 , brzuch taki flak znieksztalcony przez szycie ,ale podobno po cc wolniej sie kurczy (??)

Monika masz idealnie jak ja :) Przed ciążą 62, tylko potem 83 a teraz 71. Więc zostało jeszcze sporo d zrzucenia.

Powiem Wam tylko że cieszcie sie, że nie miałyście rozstępów na brzuszku :-( Bo mój wygląda fatalnie i chyba już nigdy nie ujrzy światła dziennego na plaży lub na basenie ;(

Kasiadz - ja tak samo. W ciazy nie mialam rozstepow na brzuchu ani udach nigdzie. Teraz wyskoczyly mi na biodrach i wewnetrznej stronie ud...Takie czerwone. Powoli znikaja bo kremuje je kremem.
Na brzuchu nic, juz nawet wyglada jak sprzedciazy zadnego flaczka nic miekkiego...Super tylko czemu D.upa sie nie wciagnela...

Łe a u mnie waga stoi od 2 tygodni :wściekła/y: Nic sie nie rusza w doł. W kazdym razie z przed ciazy zostało mi 3 kg a ja tak marzyłam zeby zjechac jeszcze nizej a tu ni ch... wrrrrr

pozniej waga niestety juz tak szybko nie leci :( u mnie tez zastuj maly ... damy rade :)

witaj w klubie...wafelki,ciasto,słodkie serki homogenizowane...i tak w kółko....

nawet w nocy 2 razy jem...jakies płatki i serki...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja juz swoje 17 kg zgubiłam je je je!!!!!
tylko w pasie kilka dodatkowych cm zostało,ale za 3 tyg.zaczynam ostre cwiczonka,co by znow sexi brzusio był|:)

kurcze ciekawe z tym slodkim ?? od czego to ?? :)
dobrze , ze w nocy nie jem hehe
widze spora motywacja :) tez mam zamiar tylko nie wiem od kiedy zaczac ?? no i czy czas bedzie .. :)

oj widzę że tu większość ma nadzieje że zrzuci więcej:) ja również, ale jak tak dalej będę jadła słodycze to przytyję do wagi z 9 miesiąca :p

no wlasnie hehe , mam nadzieje , ze tyc nie zaczne od slodkiego :wściekła/y:

reklama
Mi zostalo 3 kg, ale tez mam masakre na slodkie.. Trudniej mi sie powstrzymac niz w ciazy.. Jakby nie slodycze to bym dawno duuuuzo chudsza, a tak to stoje i ja w miejscu :angry:

Do góry