NabAwe
mamusia Emilki :)
no i masz racje bo ja co wejde na wage to załamka... a przecież i tak to musimy zrzucićja się nie ważę nie chcę się wku rwiać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i masz racje bo ja co wejde na wage to załamka... a przecież i tak to musimy zrzucićja się nie ważę nie chcę się wku rwiać
ja dziś doznałam szoku jak stanęłam na wadze już +30 ale położna mnie pocieszyła że mam dużo wody w organizmie bo jestem cała taka rozlana
ja się nie ważę nie chcę się wku rwiać
no to anek nie ma się czym przejmować, moja koleżanka przytyła w ciąży 55kg
łoj a ja bym zjadła konia z kopytami. Ostatnimi dniami to cały czas jem, jem, jem.... Aaaaaaa
Pocieszam się, jak tak mówicie o kilogramach. Widzę, że od średniej za bardzo nie odbiegam - bo mam tak 15.5 kg na plusie ( a przed ciążą to mi wszyscy mówili, że za szczupła jestem). Tylko moja ginka marudzi, że już starczy!