reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
no ale tak proporcjonalnie to nie wyglądają te stopki na duże:-D:-D:-D

U mnie wygladaly jak sie urodzila - lekarka sie chichrala jak glupia z wielkich stop :-D teraz jest ok, ale u mojego A w rodzinie wszystkie kobiety maja 41-42, a on sam 46 - a ona to mala kopia taty :-D ja mam 37, a Julka 27-tez malo jak na swoje 5 lat.

aż z ciekawości zmierzyłam stópkę małego jest 6,5 cm

3 m-ce i tydzień - waży 5460g i mierzy 68 cm ale chyba coś im z tym pomiarem nie wyszło bo nagle z 3 cenyla wskoczył na 90 :szok: no i wychodzi na to że 10 cm w ciągu miesiąca urósł . A w ubrakach na 68 tonie nosimy te na 62

Dziunka - moja Zuzia nosi 27:szok: Możemy sie butami wymieniac, hehe:-D

Musze zmierzyć Julkowi ale w porównaniu do Zuzi jak była mała to mam mniejsze napewno.

reklama
Noo, moja coreczka to kruszynka - 17-18kg, 27 stopka, 106 cm wzrostu. Joasia ja przegoni w trybie ekspresowym :sorry:

Do góry