reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
Mary myślę że ok, skoro wszystko idzie razem :tak: Będziesz miała w domku fajną pyziulkę :-)

Eff_K u nas tak samo, troszkę suteczki wciagnięte ale jak ma gęsia skórkę to wychodzą;-)

Już sobie obiecuję że w środę idę zważyć małą. Znowu ją zważyłam na tej samej wadze domowej i wyszło 10,1 kg. A parę dni temu 9,8kg. Jednak nie ma to jak waga w przychodni :-D

Kochana, tak nie ma sensu mierzyć! A po ubrankach widzisz że rośnie czy nie? Pamiętasz, że Asia też stała 2 miesiące? Także nic się nie martw!

Ja ci powiem zeeeee jak przyszlam z wazenia to wrzucilam malego na wage... u lekarza 8150 a w domu 8500 :D nie wiem jak ale tak wyszło pozniej wrzucalam malego na wage zbey sprawdzic ile wazy ... no oczywiscie nie pokazało tyle ile wazy ale np. 8700 i wiedzialam ze mały przybrał te 200g :) a no i powiem ci ze mam elektroniczna i zalezy w jakim miejscu posadze go ;P jak na srodku inna waga jak bardziej z boku inna a jak do tyłu jeszcze inna :D

reklama
Po ubrankach własnie nie widze różnicy ale moze w przychodni go źle zmierzyła wcześniej:-(. Na wadze wazy 9700g a jest na 90 centylu . W środe ide na bilans to zobacze co i jak.

Do góry