reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
U nas mierzą od głowki do pupki, ale pododawałam do miary od urodzenia do teraz te cm (pierwszy pomiar byl w 10 dniu zycia, wiec przez te 10 dni sporo nie urosla mysle ;)

A to waga:

Nie powinno isc leb w leb?

Ania dobrze ja zmierzyli bo dodajac to co urosla przez te pol roku wychodzi wlasnie ok 69 cm, a ciuskzi nosi na 68 wiec gra ;)

U nas mierzą od głowki do pupki, ale pododawałam do miary od urodzenia do teraz te cm (pierwszy pomiar byl w 10 dniu zycia, wiec przez te 10 dni sporo nie urosla mysle ;)

A to waga:

Nie powinno isc leb w leb?

Ja mysle ze w tak nieznacznych roznicach tzn dot. 1-2cm moze byc jakas granica bledu i na nią wzięlabym poprawke...
Powinno iść podobnie ale przeciez wcale nie musi...

No moze :( ech juz wszystko mnie dobija, i juz widze jakie bole wzrostowe bedzie miala, jak Julka :( biedne to moje dziecko :(

reklama
Do góry