reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
Właśnie z ciekawości utworzyłam siatke centylowa dla Majki, i chyba zle cos powpisywalam :-D:-D:-D

Wyszło mi ze waga jest pomiedzy 50-75centylem, a wzrost nie miesci sie w rzadnym centylu :szok:. Czyli jak mam to rozumiec?? Jest za długa jak na swój wiek??

Powiem wam jeszcze, ze jak leżałyśmy w szpitalu to wszyscy sie dziwili, ze ona ma dopiero 4,5m-ca. Dużo osób myslalo ze jest starsza, nawet jedna pani dietetyczka pewnego dnia przyniosła Majce kanapki z szynka na śniadanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

my po szczepieniu ...

waga -7180g
głowka 45cm
klatka 43.5 cm
ciemiączko 2x1,5 cm

yh ....
mało przytył mamy isc za tydzien na kontrol dodatkowo badanie moczu ... no i podobno cos lekarka mowila ze w tym czasie głowka powinna byc rowna klatce piersiowej ... jak to u was jest ?? jaka jest róznica głowki do klatki ?? w sumie pani doktor powiedziala ze jezeli klatka rośnie z głowka o tyle samo wiec nie ma narazie czym sie przejmowac... yh ... no ale bardzo mnie nurtuje ta waga ... :| ponad miesiac 300g ...

Igorek 5 m-cy i jeden dzień ok 8500 piszę ok bo był na ubierany i nie wiem czy za dużo lub za mało nie odliczam :-)

reklama
Do góry