reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

dziunka moja lekarka też ma ciągle nadzieje ze młoda przystopuje ale ja widze ze ona wręcz częściej je bo przez dzień co 1,5 godziny a w nocy co 3, więc pewnie znowu usłysze pod koniec kwietnia grubas :))

reklama
Jak ja rozebralam Joasie w poczekalni to facet krzyknal :"O moj Boze ale grubas!", a dzis na urodzinach Miłka wszyscy się śmieli że Joasia to druga Agata Wróbel i że stanik czas kupic bo cycuchy juz porzadne :D A mi sie wydaje ze ona calkiem normalna.

Jak ja rozebralam Joasie w poczekalni to facet krzyknal :"O moj Boze ale grubas!", a dzis na urodzinach Miłka wszyscy się śmieli że Joasia to druga Agata Wróbel i że stanik czas kupic bo cycuchy juz porzadne :D A mi sie wydaje ze ona calkiem normalna.

Bo mamusie zawsze patrzą na swoje dzieci innymi oczami niż inni ludzie. "O mój Boże ale grubas" - chyba bym oczami zabiła za takie słowa hehehehehehehe Dziunka widocznie Twoje córy tak mają. Julka tez pisałaś, że była utyta hihihi a teraz chucherko!

dZIEWCZYNY ZAZDROSZCZE WAM ZE MALUSZKI TAK PRZYBIERAJA MOJ MA 6400 I 69 CM WIELE BYM DAŁA ZEBY WAZYŁ JUZ CHOC 7 KG.

dZIUNKA A FACETOWI TO BYM ODPALIŁA ZA GLUPIA UWAGĘ

Moja Marysia dzisiaj była na szczepieniu, no i waży teraz 6920g i mierzy 66cm:-)..A ma dokładnie 4 m-ce i 2 tygodnie..
Dziunka, bezczelny ten facet był - trzeba było mu dowalić też coś..:wściekła/y::no:

ja dziś poszlam zwazyć. 7340 czyli przytyl 250 w ponad 2 tygodnie. Niby fajnie, ze coś przybyło ale pielęgniarka mówi, ze mało, bo w miesiąc nie przekroczy 500, no ale zobaczymy, możę w drugiej polowie będzie lepiej. Chociaz teraz jak nie je jak jestem w pracy to może mi jeszcze schudnie...

my dziś po 3cim szczepieniu 5w1 + 2ugie pneumokoki. Milenka sie rozhisteryzowala ale glownie przed kłuciem, moze troszke z glodu, moze troszke na widok pani doctorki, tak czy siak zrobila sie czerwona jak indianka a mi omal ucho nie odpadlo ale po wkluciach cycus ukoil smutki i juz bylo dobrze :-) Mała wazy 7520g i co dziwne glowka jej sie zmiejszyla z 42 na 41,5 :o mam sie martwic??

reklama
Do góry