reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Ja dziś się dowiem ile waże :p ciekawa jestem czy kg więcej tak z patrzenia na wygląd nie widać, ale może coś tam przybyło jak nie zapomne to spytam lekarza ile mały waży

reklama
Ponko a ja bym tak chciała stac w miejscu z wagą wiedząc ,ze z dzidziusiem wszystko jest dobrze:tak: No niestety..w moim przypadku nie dla psa kiełbasa ;-)

ja pewnie też będę miała ważenie u gina.Na mojej domowej wychodzi,ze przytyłam już 3 kg,z tym ,ze ona czasem oszukuje.Najbardziej mnie wkurzają rosnące uda:wściekła/y:

A ja dzisiaj mam 1kg na plusie... może w końcu coś się rusza do przodu, co? :D albo się odbija na mnie to, że wczoraj dużo jadlłam :p

ja sie dowiem w poniedzialek:) na domowej wadze caly czas+3kg, a nozki mi zeszczuplaly w ogole szczuplutka jestem na maxa w tej ciazy:)

Dziewczyny czym Wy się martwicie? Najważniejsze,ze dzidziusie zdrowe i ładnie sobie rosną! Ja to bym się cieszyła jak bym jeszcze nic nie przytyła, albo tylko kilogram!!!

Za to wczoraj kupiłam sobie 2 staniczki, bo juz nie dawałam rady w starych, takie były ciasne. I mam 2 rozmiary wiecej:-):-):-)

Ja też tak liczę że przytyłam od początku ciąży 3,5 kg chociaż do końca nie jestem pewna, bo ważyłam się pierwszy raz dopiero w 7 tc. A do tego 7 tc. miałam spory apetyt i widać było, że przyrzuciłam.
Teraz przez ok.8 tygodni przytyłam z 1,5 kg wg mojej domowej wagi. Zobaczymy ile wyjdzie na wizycie w poniedziałek (chociaż lekarz ma w gabinecie taką przedpotopową z ciężarkami do regulacji, wiadomo nfz) :-)

reklama
Mi nie przybyło nawet 10dkg a jestem w 18tc. Dzidzia rośnie prawidłowo i brzuch spory mam. Leczę się na niedoczynnośc tarczycy już 5-ty rok ale jestem hormonalnie wyrównana. Ginekolog mi powiedział,ze to od tarczycy nie tyje. Mam sie jeszcze zgłosić do endokrynologa,żeby mi wszystko wytłumaczyła co i jak. Hormonki pod ścisłą kontrolą;)

Do góry