reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Ja dziś się dowiem ile waże :p ciekawa jestem czy kg więcej tak z patrzenia na wygląd nie widać, ale może coś tam przybyło jak nie zapomne to spytam lekarza ile mały waży

reklama
Ponko a ja bym tak chciała stac w miejscu z wagą wiedząc ,ze z dzidziusiem wszystko jest dobrze:tak: No niestety..w moim przypadku nie dla psa kiełbasa ;-)

ja pewnie też będę miała ważenie u gina.Na mojej domowej wychodzi,ze przytyłam już 3 kg,z tym ,ze ona czasem oszukuje.Najbardziej mnie wkurzają rosnące uda:wściekła/y:

A ja dzisiaj mam 1kg na plusie... może w końcu coś się rusza do przodu, co? :D albo się odbija na mnie to, że wczoraj dużo jadlłam :p

ja sie dowiem w poniedzialek:) na domowej wadze caly czas+3kg, a nozki mi zeszczuplaly w ogole szczuplutka jestem na maxa w tej ciazy:)

Dziewczyny czym Wy się martwicie? Najważniejsze,ze dzidziusie zdrowe i ładnie sobie rosną! Ja to bym się cieszyła jak bym jeszcze nic nie przytyła, albo tylko kilogram!!!

Za to wczoraj kupiłam sobie 2 staniczki, bo juz nie dawałam rady w starych, takie były ciasne. I mam 2 rozmiary wiecej:-):-):-)

Ja też tak liczę że przytyłam od początku ciąży 3,5 kg chociaż do końca nie jestem pewna, bo ważyłam się pierwszy raz dopiero w 7 tc. A do tego 7 tc. miałam spory apetyt i widać było, że przyrzuciłam.
Teraz przez ok.8 tygodni przytyłam z 1,5 kg wg mojej domowej wagi. Zobaczymy ile wyjdzie na wizycie w poniedziałek (chociaż lekarz ma w gabinecie taką przedpotopową z ciężarkami do regulacji, wiadomo nfz) :-)

reklama
Mi nie przybyło nawet 10dkg a jestem w 18tc. Dzidzia rośnie prawidłowo i brzuch spory mam. Leczę się na niedoczynnośc tarczycy już 5-ty rok ale jestem hormonalnie wyrównana. Ginekolog mi powiedział,ze to od tarczycy nie tyje. Mam sie jeszcze zgłosić do endokrynologa,żeby mi wszystko wytłumaczyła co i jak. Hormonki pod ścisłą kontrolą;)

Do góry