reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Ja tez nie chomikuję. Czasem mi się przypomni o jakimś ciuchu srzed lat hihi

dziewczyny we wtorek ie na zumbę z psiapsiółą:-D:-D:-D Ale się cieszę!!!

Andzrelika
jak Twoja a6w??

reklama
onanana zobaczysz jaka będziesz zadowolona po zumbie,ja chodzę 2 albo 3 razy w tygodniu i dzięki temu mam większego powera do wszystkiego! no i ciałko sie lepsze robi :-)

onanana dopiero wczoraj drugi raz robiłam bo pierwszy dzień to 1 seria po 6 a wczoraj po dwa razy po 6 różnych ćwiczeń, brzuch bolał, jak robię te 6 weidera to widzę unosząc się jak ten brzuch wstetnie się roluje... i zumbe raz dziennie w domu tańcze, a chciałabym z 3 razy dziennie fajne to bo po 14 min cała upocona jestem i nogi mnie bolą i brzuch więc coś się dzieję, ale to po 2 miesiącach efekt pewnie było by widać...

super,że idziesz na zumbe też bym gdzieś poszła z kimś lepiej niż samej :tak:

anek no właśnie tak najgorzej później do ładu ciężko dojść, a ja co jakiś czas coś wyrzucam jak widzę,że nie używane

onanana super że się zapisałaś i ja z chęcią bym poszła że bliżej cię nie mam ;-)
Anek i ja durna tak chomikuje a może się kiedyś przyda i tak leży miesiącami,latami...:-D:-D
andzelika warto z Ciebie wziąść wzór i pozbyć się tego ;-)

oj ja też jestem straszną chomikówą, mam całą masę ciuchów w których nie chodzę
no ale przecież "może kiedyś jeszcze to założę" hehe

ja jestem na szafa.pl i wymieniam się swoimi ciuchami a ktoś daje mi w zamian swoje więc mam co trochę inny ciuch i wtedy nic nie chomikuje , bo jak mi się nudzi wymienie

Ja tez nie chomikuję. Czasem mi się przypomni o jakimś ciuchu srzed lat hihi

dziewczyny we wtorek ie na zumbę z psiapsiółą:-D:-D:-D Ale się cieszę!!!

Andzrelika
jak Twoja a6w??
bylam wczoraj z kolezanka na zumbie i bylo bosko!!!!!!!! bede chodzila co tydzien....brzuch mam fatalny, ale jakos trzeba to przezyc.

reklama
wcoraj poskakałam do zumby którą wrzuciłyście do linkowni, szczerze mówiąc troche słabe ;-) tylko troszkę się spociłam, ale ćwiczenia przyjemne i dobra muzyczka :happy2:
na gimnastyce dla mam z dziećmi rano mała tylko połowę dała mi pocwiczyć, potem był ryk i po ćwiczeniach, dlatego zumbą poprawiłam w domu. Po ćwiczeniach w klubie odkryłam piękną trasę spacerową nad Wisłą po ślicznym równym asfalciku można deptać kilometrów do woli :tak: niech tylko pogoda cieplejsza się zrobi to będziemy 3 razy w tygodniu najpierw klub, ćwiczonka a potem godzina-półtorej nad Wisłą. Jest o tyle fajnie że przed zajęciami sobie zaparkuję w wygodnym miejscu, w klubie małą przewinę, nakarmię i można zasuwać i robić kilometry dopóki ja nie zgłodnieję, albo zacznę kanapke brać ze sobą to dam radę pchać wózior dłużej :-D

i teraz się pochwalę
ważę 67 kg, czyli tyle co przed ciążą :-) :-) :-) (w tych gorszych dniach, w lepszych bywało 65), trybu jedzenia i ruchu nie zmieniam (noo, ruchu coraz więcej, o jedzeniu zdarza mi się zapomnieć, bardzo dużo piję) więc myślę że tych 2-4 kg jeszcze się pozbędę

bmi: 23,2 kalkulator internetowy mówi że to waga idealna ale jak by było 63 kg to bmi 21,8 by mi się bardziej podobało :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry