reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

nimfii-ja miałam tak do póki nie zachodziłam w ciąże i też jak miałam załamanie po stratach zaczęłam z nerwów jeść...To fakt łezka się kręci, ale ty mało ważysz

reklama
Ja tez miałam kiedyś boskie ciało;-) Z tym ze im mniej ważyłam tym bardziej byłam płaska...

ja tam zawsze jak miała push up B85 to byłam zadowolona ogółem z moich piersi teraz mam C, albo może więcej, bo mi się wylewa i też mi nie przeszkadza tyle,że już tak nie sterczą

no to u mnie jest jedyny plus.. bo moje są takie "wielkie" że zawsze będą sterczeć, bo nie ma co wisieć :-D
ale lubię je ja i mój D więc to mi wystarczy

Ja wcześniej tez miałam 85 jak ty andzelika a teraz jak mleko się nazbiera i w ogóle niezłe balony większe niż głowa Martynki :-D

mycha no jasne mój też mi mówi,że mu się moje piersi podobają :-)

ankusch ja jak karmiłam to też tragedia była mówią,że czasem piersi jak przestaję się karmić zmaleją, ale mi zostały miałam z 20szt staników, a teraz mam 2 szt i za małe jeszcze muszę chyba kupić D

reklama
anek :-D:-D:-D Wiesz co o mnie pomyslaly sasiadki jak bylam w pierwszej ciązy? Ze ta nastolatka wpadła i musiala szybko brać słub w "tak młodym wieku" a mialam juz 22 lata ;-) Alez bylo ich zdziwienie gdy kiedys przypadkiem w rozmowie wyszlo to wlasnie ze ja juz od 3-4 lat pracuje :-p A ślub bralam bedac całkowicie pełnoletnia....
Wygladam młodo, choc z każdym rokiem juz coraz poważniej ;-) Wiec staram sie tak powazniej ubierac.... Dzis nawet mierzylam bluzeczki (z czasow LO) i wszystkie pojda do kontenera na odziez uzywana, sa tak krotkie i obcisle ze az mi sie wierzyc nie chce ze w nie wchodzilam :-p To samo ze spodniami.

andrzelika ja jeszcze przed pierwsza ciaza majac 21 lat mialam boskie cialo... na samo wspomnienie az sie łezka w oku kreci ;)

ja w połowie ciąży miałam taki dzień że powiedziałam sobie-szkoda miejsca w szafie, przestań wierzyć że w to jeszcze wejdziesz, zwłaszcza po ciąży i dwa wielkie wory poszły do kontenera z odzieżą używaną-kuse spódniczki, bluzeczki spod których wałeczki wyłaziły, spodenki zakrywające tylko połowę tyłka, staniki z miseczką B z czasów liceum :-D

ankusch ja jak karmiłam to też tragedia była mówią,że czasem piersi jak przestaję się karmić zmaleją, ale mi zostały miałam z 20szt staników, a teraz mam 2 szt i za małe jeszcze muszę chyba kupić D

ja teraz z allegro dostałam 80D i kurde ta miseczka mogłaby być pojemniejsza bo mi pierś spłaszcza, ale jest miękki stanik to może się rozciągnie?

dzisiaj waga pokazała 68 kg:laugh2: odtańczyłam taniec radości w łazience
ale nie wiem gdzie mi ubywa, bo zadek i brzuch nadal okazałe
muszę kupic pas wyszczuplający żeby zakładać jak idę do ludzi bo wstyd mi z tym brzucholem ze spodni sie wylewającym
pewnie tylko ja to widzę, ale pewnosci nie mam prawda? :dry:

Do góry