reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Dziewczyny nie przejmujmy sie tak strasznie naszą waga i brzuchami ( u mnie tez nie jest kolorowo ) pamietacie jakie "wieloryby" występowały w tym filmiku "Porodówka " na TLC :szok::)))) MY to tutaj wszystkie jesteśmy laseczki przy tamtych kobietach;-)

reklama
Ja też mam brzuch, taki sam jak Ty onanana i wiesz co, olewam, nie będę się denerwować. Moja babcia zawsze powtarzała: "albo ma się ładny brzuch, albo ładny biust":-D.

Póki co więc stawiam na biust :-D

onanana: wyglądasz lepiej odemnie :) mi bardziej skóra wisi na brzuchu i uda tłuściejsze mam :sorry: ale się nie przejmuję, dzisiaj waga pokazała 69 kg czyli tyle co w 9 tyg ciąży :-) odtańczyłam taniec radości nad wagą w łazience

co myślicie o tym:
Pakiet Antycellulitowych Zabiegów z Użyciem Bandaży

brac???

o juliannie się nawet nie wypowiadam bo mnie straszna zazdrość wzięła :-D: kobito ty byłas w ciąży??? super:happy:

majusia tlc też oglądałam przed porodem o tych porodach i nadal oglądam, racja tam są ogromne babeczki ;-)

agutek- ja też jestem zadowolona z biustu z B mam C chociaż ten B też lubiłam i mój mąż nadal chwali mi cycuszki hehe :tak:

Dziewczyny, nie łamcie się, szczególnie jeśli karmicie piersią. Jest jeszcze czas na diety i forsowne ćwiczenia, narazie tylko dla swojego zdrowia może nie obżerajcie się słodyczami, bo są bezwartościowe (ale wiadomo, przyjemne :-))

Onanana przecież jesteś normalną kobietą a nie cyborgiem! Skup się kochana na swoim szczęściu (czyt. dziecku) a nie zadręczaj się, wyglądasz jak normalna kobieta a nie z przodu plecy, z tyłu plecy, masz kształty i się ciesz, niejedna Ci zazdrości (czyt. między innymi ja). Weź po uwagę, że Majeczka przyszła na świat 4 miesiące temu, daj sobie jeszcze trochę czasu.

angun - zgadza sie, ale mama i tata sa codziennie, mama luzik, ale przy ojcu bym sie wstydzila - smial by sie na bank :-D
ja mam codziennie widownię bo Kuba siedzi i patrzy co robię i się śmieje z moich ruchów :tak: ,a Lena to jak na kosmitę patrzy hehehe ale co tam
Dziewczyny ja wyglądam teraz tak:-:)-:)-( Chyba nic więcej nie trzeba mówić:-( Załamka:-(
nie ma się czym przejmować :tak: po pierwszej ciąży dopiero po pół roku się wbiłam w stare jeansy :tak: a i brzuch się wchłonie tylko potrzebuje czasu bo w końcu przez 9 miesięcy się powiększał więc nie zniknie w 1 dzień ;-) , daj sobie trochę czasu , ja mam teraz takiego flaka że szok ale wcale się nim nie przejmuje , wiem że jak trochę poćwiczę to zniknie :-)

Dziewczyny ja od jutra zaczynam ćwiczenia hehhe ciekawe ile poćwiczę ;-)ale zamierzam skakać na skakance i masować się bańkami chińskimi kupiłam przed ciążą :-)w ciąży i 2 tyg po ciąży delikatnie się masowałam a jak zaczeły się kolki u małej to nie miałam ochoty ani siły...coś takiego jak któreś nie słyszała o bańkach S04C Chińskie Bańki Gumowe Antycellulitowe Masaż (2122453241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. muszę brzucha się tylko pozbyć heheh ciekawe czy się uda a bardziej pasowałoby się pozbyć ochoty na słodycze i ciastka ;-);-)

reklama
Do góry