Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadzam się z Kasiente lepiej więcej badań niż żyć w niewiedzy ja przy pierwszej ciązy wielu nie miała, i okazało się teraz że nie chorowałam na toksoplazmozę.
jezu jakby mi lekarz powiedzial ze moge piwo albo wino pic t bym zmienila go. Moj to taki ostrozny ze w I trym zakazl nawet farbowania wlosow i robie nia paznokci bo to chemie wdychasz ale wole takiego niz takiego co bagatelizuje.Wiem że są tacy, którzy przepisują takie badania albo każą pić piwo przeciwrozkurczowo.A kobiety to robią no bo "lekarz kazał"
Posiew powinno się robić jak jest w b.ogólnym moczu dużo bakterii w innym wypadku nie ma potrzeby.