reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

ja mam na tylku stare sprzed lat kiedy to byłam dużo grubsza. teraz nic narazie nie mam. ale moze dlatego ze sie smaruje non stop jakimis nawilzaczami. trzeba sie smarować , bo bez tego to ani rusz :)

reklama
Ja wciąż nic nawet 10 dkg:( Już 19 i 1 dzień ciąży. Maluszek rośnie prawidłowo, piersi mam wielkie i brzuch już duży. Ruchy regularne ale brak apetytu. Oczywiście dobrze się odżywiam i dbam o siebie, wyniki badań też OK. O co tu chodzi??

Ja dzisiaj konczac 20 tydzien i po tygodniowym urlopie we Francji (mniam te bagietki i szynki) mam 4kg na plusie od poczatku ciazy, chyba nie jest tak zle. Generalnie cala ide w szerz, choc najwiecej mi chyba poszlo mi w biust, a teraz brzuch zaczyna rosnac.

andrzelika w pierwszej ciazy rozstepy mialam dopiero w 8 msc ciazy i to doslownie 2 kreseczki obok pepka. Tym razem juz mam male ślady wokol pepka - niestety :(

Ja niestety tez mam predyspozycje do rozstępów. Ale odpukać narazie się nie pojawiają. Nimfii a smarujesz się na noc i później na dzień? Ja używam naprawdę dużych ilości oliwki na noc (przyzwyczaiłam się, choć nie lubię tego uczucia tłustości) a na dzień jakiś lekki balsam np.Ziai, teraz kupiłam, ale jeszcze nie wypróbowałam Pharmaceris Folacti dla mam.

reklama
ja juz końcówka 22 tc i 6 do przodu... przed chwilką była u nas w sklepie... i dziewczyny mówią że mam wielki brzuch że do końca ciązy to jeszcze pewnie ze 20 kg przytyję ... ;( nie poczułam się z tym fajnie

Do góry