Ja przed ciążą ważylam 55kg.... w dzien porodu stanelam na wage i pokazala 74kg...a wiec 19 kg na plusie...teraz po poltorej miesiaca od porodu waze 52 kg czyli jeszcze mniej niz przed ciaza... waga spadla w tepie natychmiastowym... w tydzien po porodzie juz nie mialam sladu brzucha bylam tym ogromnie zachwycona bo przyznam sie ze na punkcie wagi mam hoplaDodam ze praktycznie nic nie robie...tzn nie stosuje zadnych cwiczen ,tabletek itp..po prostu mam taki sam jadlospis jaki podawali w szpitalu ..pozdrawiam wszytskie mamuski i zycze szybkiego powrotu do wagi sprzed ciazy
reklama
Menasia, super schudłaś!! mam nadzieję że wszystkie tak z wagą polecimy!!
u mnie zapowiada się nie tylko dieta ale też stresy, za chwilę będzie dzidzia, która pochłania wiele czasu i poświęcenia, więc się chudnie mimo wszystko, a dodatkowo za 2tyg zaczynam sesję, więc wkuwanie dniami nocami, a w tym okresie też zawsze zrzucam ze 2kilo!!
tak czy siak trzeba chudnąć bo w lipcu bierzemy ślub i do tego czasu muszę ważyć 55kg (czyli ok.20kg do schudnięcia w pół roku)
u mnie zapowiada się nie tylko dieta ale też stresy, za chwilę będzie dzidzia, która pochłania wiele czasu i poświęcenia, więc się chudnie mimo wszystko, a dodatkowo za 2tyg zaczynam sesję, więc wkuwanie dniami nocami, a w tym okresie też zawsze zrzucam ze 2kilo!!
tak czy siak trzeba chudnąć bo w lipcu bierzemy ślub i do tego czasu muszę ważyć 55kg (czyli ok.20kg do schudnięcia w pół roku)
Uda się Ja przytyłam w ciąży UWAGA +23 kg jak miałam tak 5 kg na plusie około 25 tygodnia ciąży i jedna babka mi powiedziała, że przytyła w ciąży 21 kg to pomyślałam sobie że pewnie żarła na potęgę i że ja napewno tak nie przytyje. A jednak stało się nie jadłam nocami, ani wieczorami, bardzo mało słodyczy bo smak miałam na kwaśne, ale wszystko co jadłam zostawało we mnie, pod koniec ciąży w ostatnich dwóch miesiąch nabrałam na siebie 10 kg, byłam opuchnięta, woda zatrzymała się w organiźmie.
Po porodzie szybko jednak wróciłam do moich 59 kg, po 3 miesiacach od porodu miałam juz tylko 61 kg ;-) kolejne 2 miechy i 59 więc i Tobie się uda
Ja przed ciążą ważylam 55kg.... w dzien porodu stanelam na wage i pokazala 74kg...a wiec 19 kg na plusie...teraz po poltorej miesiaca od porodu waze 52 kg czyli jeszcze mniej niz przed ciaza... waga spadla w tepie natychmiastowym... w tydzien po porodzie juz nie mialam sladu brzucha bylam tym ogromnie zachwycona bo przyznam sie ze na punkcie wagi mam hoplaDodam ze praktycznie nic nie robie...tzn nie stosuje zadnych cwiczen ,tabletek itp..po prostu mam taki sam jadlospis jaki podawali w szpitalu ..pozdrawiam wszytskie mamuski i zycze szybkiego powrotu do wagi sprzed ciazy
to miałas naprawde wielkie szczecie zazdroszcze ;-)ja musiałam ćwiczyc i troche ograniczac jedzenie żeby te 13 kg zgubić...
Posłusznie melduje: 8 tydzien i schudłam dwa kilo. UffffMoże jednak nie bede słonica. Pisałam wczesniej , że ja praktycznie w pierwszym miesiacu ciazy sporo przytyłam( ok 5 kilo) ni z gruszki ni z pietruszki, więc teraz się cieszę tym schudnięciem, tym bardziej że naturalnie nie czynie w tym celu żadnych starań, jem normalnie. Jak mi dobrze))
socharek
Początkująca w BB
W tej chwili jestem w 18 tygodniu ciąży - od ostatniego ważenia przytyłam kilogram i obecnie mam 46,6kg. Ale w pierwszych tygodniach schudłam pół kilo... :-( Przybieranie na wadze nie jest moją najmocniejszą stroną, szczerze mówiąc liczę na to, że nabiorę trochę kilogramów podczas ciąży...
reklama
Podziel się: