AniaSm
Fanka BB :)
a jak twoje swędzenie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A SWEDZENIE...... a co to SWEDZENIE????? Zniklo jak za pomoca magicznej rozdzki cos pieknego ubrac chocby dres i nie miec wrazenia ze zaraz sie zadrapiesz na smierc
wyobraz sobie, że ja się pozniej zorientowałam że już nic nie swędziA SWEDZENIE...... a co to SWEDZENIE????? Zniklo jak za pomoca magicznej rozdzki cos pieknego ubrac chocby dres i nie miec wrazenia ze zaraz sie zadrapiesz na smierc
jeszcze nie wchodzę w stare spodnie , ale to kwestia 2 cm. Jak na razie chudnę w niesamowitym tempie. Myślałam , ze tych 27 kg nigdy nie zrzuce .Jak się okazało było we mnie kupę wody. I tak zostało mi 7 kg do zrzucenia.;-)dziewczyny jak tam u was z wagą po porodzie?
i w ogóle czy wciąż jesteście po porodzie osłabione? ja mam wciąż bardzo niską temperaturę :/
dziewczyny jak tam u was z wagą po porodzie?
i w ogóle czy wciąż jesteście po porodzie osłabione? ja mam wciąż bardzo niską temperaturę :/
jeszcze nie wchodzę w stare spodnie , ale to kwestia 2 cm. Jak na razie chudnę w niesamowitym tempie. Myślałam , ze tych 27 kg nigdy nie zrzuce .Jak się okazało było we mnie kupę wody. I tak zostało mi 7 kg do zrzucenia.;-)
Ja juz czuje sie dobrze, czasem ciągnie blizna na brzuchu i wciąż mecze sie po wejsciu na schody , ale nie jest zle;-)