reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
pokazNo z ceną przegieli ale też są takie z masażerem za 27 zł. Może takie pomoże :-)
AniaSm
Fanka BB :)
ja mam takie REWELACYJNE HULA HOP WIDE HOOP KOLO Z MASAZEM AG36 (1031579369) - Aukcje internetowe Allegro i początki są ciężkie bo trochę boli jak się kręci ale można się przyzwyczaić a na spacery kupiłam coś takiego PAS NEOPRENOWY OBSZYTY -WYSZCZUPLAJĄCY ELASTYCZNY (1025872477) - Aukcje internetowe Allegro i nieźle się można wypocić jak się go nosi ;-)Kasiula to normalne ja też taki mam... Jeszcze się wchłonie... Tak myslałam na ten brzuszek kupić cos takiego:KOŁO HULA HOP CHARCOAL HOOP Z MAGNESEM WĘGLOWYM! (1037287305) - Aukcje internetowe Allegro Tylko ciekawe czy to coś daje czy tylko taki bajer...
kilolek
podwójna listopadowa mama
Kasiula to normalne ja też taki mam... Jeszcze się wchłonie... Tak myslałam na ten brzuszek kupić cos takiego:KOŁO HULA HOP CHARCOAL HOOP Z MAGNESEM WĘGLOWYM! (1037287305) - Aukcje internetowe Allegro Tylko ciekawe czy to coś daje czy tylko taki bajer...
podobno dają bardzo dobre efekty, ale sińce robią nieziemskie! Jak zobaczyłam koleżankę i jej mamę po uzyciiu takiego koła (nie wiem którego dokladnie) to myslałam,z e je ktoś skatował to nie były siniaki to były ogormne sine plamy!!!ja mam takie REWELACYJNE HULA HOP WIDE HOOP KOLO Z MASAZEM AG36 (1031579369) - Aukcje internetowe Allegro i początki są ciężkie bo trochę boli jak się kręci ale można się przyzwyczaić a na spacery kupiłam coś takiego PAS NEOPRENOWY OBSZYTY -WYSZCZUPLAJĄCY ELASTYCZNY (1025872477) - Aukcje internetowe Allegro i nieźle się można wypocić jak się go nosi ;-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
e tam wazne ze wfekty sa buehehpodobno dają bardzo dobre efekty, ale sińce robią nieziemskie! Jak zobaczyłam koleżankę i jej mamę po uzyciiu takiego koła (nie wiem którego dokladnie) to myslałam,z e je ktoś skatował to nie były siniaki to były ogormne sine plamy!!!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bbędziesz kupować??pokaz
AniaSm
Fanka BB :)
sińców nie miałam ale na początku to trzeba było zęby zacisnąć , teraz to już luzikpodobno dają bardzo dobre efekty, ale sińce robią nieziemskie! Jak zobaczyłam koleżankę i jej mamę po uzyciiu takiego koła (nie wiem którego dokladnie) to myslałam,z e je ktoś skatował to nie były siniaki to były ogormne sine plamy!!!
ja mam takie REWELACYJNE HULA HOP WIDE HOOP KOLO Z MASAZEM AG36 (1031579369) - Aukcje internetowe Allegro i początki są ciężkie bo trochę boli jak się kręci ale można się przyzwyczaić a na spacery kupiłam coś takiego PAS NEOPRENOWY OBSZYTY -WYSZCZUPLAJĄCY ELASTYCZNY (1025872477) - Aukcje internetowe Allegro i nieźle się można wypocić jak się go nosi ;-)
No mi właśnie o takie coś chodzi... Nad tym pasem tyż się zastanawiałam... Jak mówisz, że ok to może się skusze...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ja w sobotę bylam u siostry i kreciłąm hula hop. Okreciło sie moze ze 3 razy!!!!!!!11 byłam w szouku , bo kiedys to i pół godziny kreciłam bez przerwy . nie wiem co sie stało
reklama
C
Cleo1981
Gość
Przedwczoraj się zważyłam w aptece pierwszy raz od wyjscia ze szpitala. Waga po porodzie 62 kg, obecna 52 kg.
Albo ta waga kłamie albo rzeczywiście tyle ważę...tak czy siak ładnie to wygląda na wyświetlaczu jak się patrzy w dół
Albo ta waga kłamie albo rzeczywiście tyle ważę...tak czy siak ładnie to wygląda na wyświetlaczu jak się patrzy w dół
Ostatnio edytowane przez moderatora: