reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
Kasiula to normalne ja też taki mam... Jeszcze się wchłonie... Tak myslałam na ten brzuszek kupić cos takiego:KOŁO HULA HOP CHARCOAL HOOP Z MAGNESEM WĘGLOWYM! (1037287305) - Aukcje internetowe Allegro Tylko ciekawe czy to coś daje czy tylko taki bajer...
ja mam takie REWELACYJNE HULA HOP WIDE HOOP KOLO Z MASAZEM AG36 (1031579369) - Aukcje internetowe Allegro i początki są ciężkie bo trochę boli jak się kręci ale można się przyzwyczaić :tak: a na spacery kupiłam coś takiego PAS NEOPRENOWY OBSZYTY -WYSZCZUPLAJĄCY ELASTYCZNY (1025872477) - Aukcje internetowe Allegro i nieźle się można wypocić jak się go nosi ;-)

Kasiula to normalne ja też taki mam... Jeszcze się wchłonie... Tak myslałam na ten brzuszek kupić cos takiego:KOŁO HULA HOP CHARCOAL HOOP Z MAGNESEM WĘGLOWYM! (1037287305) - Aukcje internetowe Allegro Tylko ciekawe czy to coś daje czy tylko taki bajer...

ja mam takie REWELACYJNE HULA HOP WIDE HOOP KOLO Z MASAZEM AG36 (1031579369) - Aukcje internetowe Allegro i początki są ciężkie bo trochę boli jak się kręci ale można się przyzwyczaić :tak: a na spacery kupiłam coś takiego PAS NEOPRENOWY OBSZYTY -WYSZCZUPLAJĄCY ELASTYCZNY (1025872477) - Aukcje internetowe Allegro i nieźle się można wypocić jak się go nosi ;-)
podobno dają bardzo dobre efekty, ale sińce robią nieziemskie! Jak zobaczyłam koleżankę i jej mamę po uzyciiu takiego koła (nie wiem którego dokladnie) to myslałam,z e je ktoś skatował to nie były siniaki to były ogormne sine plamy!!!

podobno dają bardzo dobre efekty, ale sińce robią nieziemskie! Jak zobaczyłam koleżankę i jej mamę po uzyciiu takiego koła (nie wiem którego dokladnie) to myslałam,z e je ktoś skatował to nie były siniaki to były ogormne sine plamy!!!
sińców nie miałam ale na początku to trzeba było zęby zacisnąć , teraz to już luzik ;)

No mi właśnie o takie coś chodzi... Nad tym pasem tyż się zastanawiałam... Jak mówisz, że ok to może się skusze...

Ja w sobotę bylam u siostry i kreciłąm hula hop. Okreciło sie moze ze 3 razy!!!!!!!11 byłam w szouku , bo kiedys to i pół godziny kreciłam bez przerwy . nie wiem co sie stało

reklama
Przedwczoraj się zważyłam w aptece pierwszy raz od wyjscia ze szpitala. Waga po porodzie 62 kg, obecna 52 kg.
Albo ta waga kłamie albo rzeczywiście tyle ważę...tak czy siak ładnie to wygląda na wyświetlaczu jak się patrzy w dół:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry