reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

a mi waga wciąż rośnie :(((((
co prawda odkąd pracuję to ubylo mi 8 cm w pasie, ale nie widać a do tego mleczka coraz mniej.
W dodatku to teraz jakos tak strasznie dziwny mam ten brzuch, bo od góry zeszlo do wysokiej talii a od mniej więcej końca żeber w dół mam wprost ogromny brzuch

reklama
wiecie co dziewczyny... nie zazdroszcze wam..
ja to po prodzie jeszcze schudłam do minus 4 kg
chyba wszystko wyszło z małą:-p
no ale fakt faktem dużo nie przytyłam w ciąży

kasiu no fktycznie troche brzuszka mas .. a spadnie C to napewno...
ja jem wszystko i wizisz jaka jestem ...;-)

Ty sie nie odzywaj wogole, bo nosilas dziecko w plecaku a teraz tu sie madrzysz:-p:-D zartuje oczywiscie :-)

Ty sie nie odzywaj wogole, bo nosilas dziecko w plecaku a teraz tu sie madrzysz:-p:-D zartuje oczywiscie :-)
no gdzieś trzeba było ją umieścić skoro w brzuchu się nie mieściła:-p
jeszcze bratowa (przyszła) mi mówiła tydzień temu że w pazdzierniku jak od nas wyjeżdżała to wyglądałam w sumie tak jakcteraz i nie było ciąży widać... hahaha

Widzialam je u nas w sportowym i zastanawialam co to jest... Ale ja tam wole hula hop mojej corki za 3 zł :D

reklama
Do góry