reklama
M
monika_pk
Gość
ja zaczynam sie martwić...Nadia majac 9,5 miesiąca wazy niecałe 8 kgramów....dokładnie 7600....pediatra mnie uspakaja ze jest drobnej kosci i powinnam sie cieszyc ze nie mam "grubaska " ...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja zaczynam sie martwić...Nadia majac 9,5 miesiąca wazy niecałe 8 kgramów....dokładnie 7600....pediatra mnie uspakaja ze jest drobnej kosci i powinnam sie cieszyc ze nie mam "grubaska " ...
jeśli nie chudnie, a równomiernie przybiera, to powinno być ok
może dla uspokojenia skonsultuj ten problem z drugim pediatrą (ja zawsze tak robię w razie wątpliwości)
kelts
Fanka BB :)
moje mala tez wazy 7610 i pediatra mowi ze ladnie przybiera wiec jest ok. ja sie tam ciesze ze nie mam "grubaska" przynajmniej nie musze nosic tych slodkich ale jednak kilogramow
Moja Kinga waży niestety tylko 7100 g i w ciągu 6 tyg. przybrała tylko 100g. :-( Musimy zrbić morfologię, bo badanie moczu wyszło dobrze. Lekarka powiedziała, żebym się nie przejmowała, bo może ona genetycznie jest szczupła. Ja jak byłam w jej wieku, też byłam drobna i mało ważyłam i między 7 a 9 miesiącem przybrałam tylko 200 g. Mam nadzieję, że morfologia wyjdzie dobrze, i że to takie chwilowe zwolnienie w prtzybieraniu mojej córy.
K
KingaP
Gość
dziewczyny, spokojnie. Ja ponoć jak miałam 1 rok, ważyłam 9 kilo :-)
Ivon, taka uroda KING
Ivon, taka uroda KING
Zuzia24
Fanka BB :)
spokojnie dziewczyny
mojego szwagra corka ma juz ponad 2 lata i wazy wciaz 9 kg
mojego szwagra corka ma juz ponad 2 lata i wazy wciaz 9 kg
reklama
K
KingaP
Gość
spokojnie dziewczyny