reklama
katiNJ
Fanka BB :)
U nas na 8miesiecy i 3 dni patryk wazyl 8800 i 71 cm.
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
U nas na 8miesiecy i 3 dni patryk wazyl 8800 i 71 cm.
kasia ty bylas z Patrykiem na 8 miesiecy u lekarza .........????
pytam bo ja bylam ostatnio we wrzesniu i na nastepna mam przyjsc dopier w grudniu
katiNJ
kasia ty bylas z Patrykiem na 8 miesiecy u lekarza .........????
pytam bo ja bylam ostatnio we wrzesniu i na nastepna mam przyjsc dopier w grudniu
Tak bylam ale nie wszyscy doktorzy ustalaja wizyte w 8 miesiacu bo wtedy nie ma szczepien, tylko na grype zaszczepilam Patryka. Moja koleznaka ma synka miesiac mlodszego od Patryka i tez nie bedzie miala wizyty na 8 miesiecy i tez zdziwoina ze nasz doktor wyznaczyl.
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
kasia sama kupowalas szczepuionke..czy lekarz mial ????...........i powiedz mi ile cie takie cos kosztowalo bo ubezpieczenie chyba tego nie obejmuje....Tak bylam ale nie wszyscy doktorzy ustalaja wizyte w 8 miesiacu bo wtedy nie ma szczepien, tylko na grype zaszczepilam Patryka. Moja koleznaka ma synka miesiac mlodszego od Patryka i tez nie bedzie miala wizyty na 8 miesiecy i tez zdziwoina ze nasz doktor wyznaczyl.
katiNJ
Tereeska lekarz mial szczepionke. Nie wiem czy ubezpieczenie pokrywa Najlepiej zadzwon i zapytaj swojego doktora. Wiem ze dzieci do 2 lat powinny byc szczepione przeciwko grypie wiec pewnie ubezpieczenie cos tam pokrywa.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Na 4 dni przed ukończeniem 7 miechów Filipek ważył 8,5 kgi mierzył 72,5 cm
magdalenaB
marcowa mama 06'
w piatek bylismy na szczepieni Bartek mial wtedy 7 miesiecy i 4 dni: waga 10,150kg i 82 cm (choc cos mi sie nie wydaje, zeby mial az tyle) :-)
reklama