reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
a ja się martwiłam, że moja Agatka najmniejsza znowu jest ;-)
dzisiaj była ważona i okazało się, że waży 8090 gram, czyli zaczęła znowu przybierać :-):-):-) apetyt jej dopisuje, zupki i inne dania smakują nieprzeciętnie
dzisiaj była ważona i okazało się, że waży 8090 gram, czyli zaczęła znowu przybierać :-):-):-) apetyt jej dopisuje, zupki i inne dania smakują nieprzeciętnie
Osinko- Martynka do niejadków nie należy. Smakuje jej wszystko i w każdej ilości.:-)
Kinga też ma apetyt, je dużo. Często zdarza się tak, że zje np. swoją zupkę, a np. za 15 min, my jemy obiad, to ona musi siedzieć przy stole ( na czyiś kolanach) i też chce jeść, więc dostaje ziemniaczki lub coś innego:-).
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
żarłoki z naszych dzieci są
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
no i dobrze - dużo jedza i nie tyją, ja niestety nie miałam nigdy tego przywileju
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
ja też nie, chociaż baardzo bym chciałano i dobrze - dużo jedza i nie tyją, ja niestety nie miałam nigdy tego przywileju
reklama
Miłoszek też chętnie je a nadal chudy. Ważyłam go 6.XI i waży 8180 a mierzy 73 ;-). Panie w przychodni się śmiały, że model z niego wyrośnie, bo długi i chudy
Trochę się martwiłam małą wagą Miłka, ale moja mama mówi, że też tak wyglądałam, byłam długa i chuda niestety tak nie pozostało .......
Trochę się martwiłam małą wagą Miłka, ale moja mama mówi, że też tak wyglądałam, byłam długa i chuda niestety tak nie pozostało .......