reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
u nas spichy juz 86 są dobre chociaz kuba dlugosci ma 76. Dziwne. Zauwazylam ze moj Kubus szczupleje:-) Idzie w dlugosc nie w wage. Postanowilam ze postaram sie karmic do roku bo jak przejde na sztuczne to sie bardziej podtuczy, a tak pozniej pojdzie na nozki, bedzie w ruchu i tyc nie bedzie bog wie jak. BO juz jest na 97 centylu!!!!

Moj Kuba też bardzo się wyciąga robi się długiiiiiiiiiiiiiiiii.Jestem bardzo ciekawa ile waży 10.10 idziemy na szczepienie to się dowiem

Moja Igusia nie wdała się w mamusię i jest drobna :-) waży trochę ponad 7 kg. Z ciuszkami jest różnie ale zwykle 74 jest ok. Miała mnóstwo ciuchów do tego właśnie rozmiaru a teraz zaczyna się susza...bo mamusia po sklepach nie chodzi..

Mateunio dzisiaj miał szczepienie. Mój głodomorek waży 9550:). Musze przyznać że coraz mniej przybiera na wadze bo od 17.08 waży o 800 g więcej.

Ja jesienna kolekcje kupuje w razmiarach 74-80 i czasem ubranka sa dobre a czasami troszke podwijam.
My tez idziemy na szczepienia 12.10 to bedziemy wiedziec ile dokladnie mierzymy i wazymy bo domowymi sposobami to ok 69 cm i ok 8,5 kg ;-)

bartek na dzien 29 wrzesnia wazyl 9.300 a wzrost 76. ubranka na 80 jedynie bo mamy dlugi tułów z tego co po spiochach widze: nogawki za dlugie, a w kroku uciskaja :confused: :-)

Byłam zważyć Kubę i zadużo to go nie przybyło -ostatnio ważył 7kg ponad m-c temu a dzisiaj 7,5 kg - lekarka nie powiedziała ,że ma niedowage ale wg mnie to troszke maławo. On jest drobny i malutki się urodził ale miałam nadzieje,że 8 kg dobijemy a tu :no:

Dziś byłysmy na szczepieniu i okazało się że moja mała Różyczka urosła ostatnio (to przez zdrowy sen) - mierzy teraz 69cm i waży 7640g Jest extra :))) Pozdrawiamy!:-)

reklama
A Filip ma odwrotny problem niż Bartuś - nogawki czesto przykrótkie i jeśli są podwijane spodenki (coś ala mankiety) to muszę odwijać :)

Dziewczyny jak się odczytuje te siatki centylowe?

Do góry