reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
kurczę Milla ssie pół godziny? Strasznie długo. Mateusz po góra 10 minutach odwraca głowę od piersi i śpi.Milla pisze:Kuba w 4 miesiacu wazyl 9100 . Teraz mamy wazenie 12 wrzesnia wiec cos kolo 11 bedzie. Ciekawe czy nasz pediatra powie zeby go oszukiwac herbatka. Cos czuje ze Kuba by się nie dal oszukac. My w nocy jemy ostatnio co 2-3h od 21 i to maly ssie rowne pol godziny, a jak przypadkiem się odsune bo wydaje mi się ze juz spi to znow się przykleja. Wkładam mu smoka ale to nie zawsze pomaga. Ja juz jestem wykonczona tymi nocnymi kamieniami.
Milla
Mamy marcowe 06
anian pisze:Milla o brzuch sama dbasz a o bicepsy syn
Racja :laugh:
M
mamaoli
Gość
A ja sprawdzałam dziś ile Ola ważyła jak miala 6 miesięcy
no i 7800 dokładnie tyle samo co Maks
no i 7800 dokładnie tyle samo co Maks
K
kasiula matula
Gość
czy ktoś tu pisał ze 8kilo to za dużo Emi po wczorajszej wizycie na szczepieniu tyle wlasnie wazy i wcale za duzo nie jest pani doktor powiedziala ze super sie rozwija
ale był płacz na szczepieniu juz jak chciala jej w gardełko papatrzec to sie rozryczlaal i ryk az do uklucia potem na raczki i spokuj :
ale był płacz na szczepieniu juz jak chciala jej w gardełko papatrzec to sie rozryczlaal i ryk az do uklucia potem na raczki i spokuj :
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
My tez dzis po szczepieniu, Karlo byl bardzo dzielny podczas badania ale bidulek troszeczke poplakal przy szczepieniu, na szczescie szybko mamusia utulila
A wazymy 7200 g ;D ;D ;D
A wazymy 7200 g ;D ;D ;D
reklama
A
azik
Gość
my też dzisiaj szcepienie (żółtaczkowe)
waga 8400
kilogram do przodu...
waga 8400
kilogram do przodu...