inkaaa nie wydaje mi sie ze twoj Milek jakos odstaje, moze to inne dzieciaczki zbyt szybko przybieraja, dziecko powinno podwoic wage do 6 miesiaca, ile wazyl jak sie urodzil?? nie martw sie bez sensu, gorzej jakby drastycznie odstawal w druga strone
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
dziewczyny nie mozna tak scisle porownywac dzieci do innych! to tak jak z rozwojem u jednego szybciej u drugiego wolniej! a jesli dzidzia jest troche szczuplejsza niz inne to przeciez nie bedziecie ich "napychac" na sile, i pamietajcie o tym ze nasze dzieci sa z roznych dat urodzenia!! czasem tydzien, poltora robi wielka roznice!!
ivon: jestem pewna ze z kinga wszystko bedzie ok!! poczekaj na wyniki i na to co powie na nie lekarz, no glowka do gory!!
ivon: jestem pewna ze z kinga wszystko bedzie ok!! poczekaj na wyniki i na to co powie na nie lekarz, no glowka do gory!!
K
KingaP
Gość
ja ten wątek czytam i staram sie nie odnosić wagi do swojej Karoli, bo tak jak powiedziała magda, różne są daty urodzenia, dzieci maja różnych dziadków (a po nich się duużo dzidziczy)
a my dzis po szczepieniu i ważeniu. Karola waży 7030 g... Myslałam, że z 6500... : :
ucieszona jestem bardzo
a my dzis po szczepieniu i ważeniu. Karola waży 7030 g... Myslałam, że z 6500... : :
ucieszona jestem bardzo
magdalenaB
marcowa mama 06'
KingaP pisze:ja ten wątek czytam i staram sie nie odnosić wagi do swojej Karoli, bo tak jak powiedziała magda, różne są daty urodzenia, dzieci maja różnych dziadków (a po nich się duużo dzidziczy)
och uroslam o kilka centymetrow dziekuje za uznanie
a karolcia to juz kawalek cialka do noszenia co?? "cio"?? hehe
K
KingaP
Gość
niiioooo
fajne ma to ciałko i wszystko z mojej piersi wyleciało...
ostatnio byłam u mamy i spotkałam jednego, bardzo wścibskiego sąsiada. Obejrzał Karolę i pyta: Kinga, a karmisz ją piersią?? Mówię: TAK< a co, nie wyglądam...??
Głupio się facetowi zrobiło, ale go zarzyłam ;D ;D
fajne ma to ciałko i wszystko z mojej piersi wyleciało...
ostatnio byłam u mamy i spotkałam jednego, bardzo wścibskiego sąsiada. Obejrzał Karolę i pyta: Kinga, a karmisz ją piersią?? Mówię: TAK< a co, nie wyglądam...??
Głupio się facetowi zrobiło, ale go zarzyłam ;D ;D
magdalenaB
marcowa mama 06'
hehe, pewnie mysla ze bedziesz miec cyce jak donice albo cala zalana mlekiem bedziesz ;D
swoja droga to musio byc cudowne wiedziec ze to dzieki tylko tobie maluszek tak urosl : zkoda ze mi sie to nie udalo...
swoja droga to musio byc cudowne wiedziec ze to dzieki tylko tobie maluszek tak urosl : zkoda ze mi sie to nie udalo...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
wczoraj lekarz śmiał się, że muszę mieć dobre piersi, skoro tak Agata pieknie i szybko przybrała z 2480g ;D
urosłam dziewczynki!!!! cudne uczucie, że sama ja wykarmiłam :
urosłam dziewczynki!!!! cudne uczucie, że sama ja wykarmiłam :
Milla
Mamy marcowe 06
Ja dzis spotkalam znajomą położna i zapytalam się czy przypadkiem moj nie za duzo wazy. A ona powiedziala: "na cycku dziecko się nie tuczy i ze pojdzie na nogi to od razu będzie szczuplejszy i nie nalezy co sie przejmowac". Tylko za nim pojdzie na nogi to mi kręgoslup strzeli
reklama
moja lekarka powiedziała to samo
a jeśli chodzi o kręgosłup to współczuję Milla, bo wiem co to znaczy, Maciuś 3 tyg temu ważył 8 kg : a ja mam zwyrodnienie na odcinku lędzwiowym czemu ciąza i noszenie kochanego klocka raczej jako masaż relaksacyjny nie posłużą : ;D
a jeśli chodzi o kręgosłup to współczuję Milla, bo wiem co to znaczy, Maciuś 3 tyg temu ważył 8 kg : a ja mam zwyrodnienie na odcinku lędzwiowym czemu ciąza i noszenie kochanego klocka raczej jako masaż relaksacyjny nie posłużą : ;D