reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA NASZYCH LISTOPADOWYCH DZIECIACZKÓW

reklama
A my dzis bylysmy w przychodni sie zawazyc i zmierzyc :)
Moja Lenunia wazy 9685 g i mierzy 74 cm wysokosci ;D
Juz tak nie tyje, dba o linie ;D ostatniio nawet zrzucila na wadze ale wszystko jest dobrze :)

Załączniki

• IMG_0014.JPG
    IMG_0014.JPG
    103 KB · Wyświetleń: 41
hej hej, nie wiem czy mam się czym chwalić,ale Olka waga sprzed tygodnia to 10 715... ostatnio miałam na rękach 4-kilogramową dzidzię mojej przyjaciółki, naprawdę się strasznie zapomina, że dzieciaczki mogą być takie leciutkie :D

ithildin Aga też już waży 10,5kg. Najboleśniej to odczuwam jak muszę wnieść ją w wózku do domu na trzecie piętro. Normalnie krzyż mi niedługo pęknie.:baffled:

Magda ja też wnoszę Olka na trzecie piętro, ale W WÓZKU????????!!!!!!!!!!!!! co to to nie, to by było jakies 25 kilo... nawet jeśli masz lekki wózek to i tak współczuję... a w ogóle widzę, że Aga urodziła się dwa dni po Olku (jeśli dobrze liczę)? tak zwróciłam uwagę, bo znam już jedną mamę, która urodziła 13 listopada, i też ma na imię Magda :) pozdrawiam

JUlka waży 9450
bogu dzięki że nie muszę taszczyć wóżka do domu.. mamy komórkę na parterze więc tam parkujemy.. poza tym wózek letni waży tylko 6 kg ale razem z małą i tak bym go nie wytaszczyła na wet na 1 piętro

reklama
Lenka waży 8600 a wzrost 80-86 ,patrząc na ciuszki:tak: a ma 10 miesiecy i 11 dni:tak:.Na szczęście ostatni miesiac przybrała 600 g bo do tej pory to po 100-200 g co mnie martwiło.

Do góry