reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Sumka ja też przytyłam nad morzem, brzuszysko jak w conajmniej 4 m-cu ciazy (chyba po piwie) i wiecie co postanowiłam sobie że już więcej w tym roku nad morze nie jade ;-)
O i to jest bardzo dobre rozwiązanie
hehe dziewczyny słusznie prawcicie- u mnie tez sadełko rośnie - pewnie po piwie i nocnych grillach...z tym że ja postanowienia nie jechania nad morze nie podejmuję
Sumka - ale Kuba wysoki!!! To Karol i Matiś mi się wysocy wydawali ale Kubuś to ich na pewno przebija - do takiego wzrostu to jego waga wcale nie wydaje sie za duża!!!
Julek też kawał chłopa my się dawno nie ważyliśmy ale wydaje mi się że Karol wypada podobnie jak Julek
Sumka - ale Kuba wysoki!!! To Karol i Matiś mi się wysocy wydawali ale Kubuś to ich na pewno przebija - do takiego wzrostu to jego waga wcale nie wydaje sie za duża!!!
Julek też kawał chłopa my się dawno nie ważyliśmy ale wydaje mi się że Karol wypada podobnie jak Julek
Mati jak stał się ruchliwy to przestał znacząco na wadze przybierac i waży 11 kg. Był nawet taki okres że schudłZa to ja tak jak i wy z pobytu nad morzem przywiozłam sadełko większe po piwie ale już się normuje i gubię te kilogramy
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ojojoj, zaczynają się robić coraz większe różnice wagi i wzrostu. Czy jest jeszcze jakiś czerwcowy szkrab, który waży ok. 10 kg? Marcinek to chucherko przy Waszych "olbrzymach" :-)
Ale wyobraźcie sobie, że kuzyna synek, który ma 7 miesięcy, waży 9 kg i ma 76 cm - jest prawie taki jak Marcinek
A ja po leniwych wczasach i weselu mam 3 kg na plusie i większy brzuszek:-( Jednak myślę, że stres związany z powrotem do pracy i zostawieniem Marcinka w żłobku zrobi swoje....
Ale wyobraźcie sobie, że kuzyna synek, który ma 7 miesięcy, waży 9 kg i ma 76 cm - jest prawie taki jak Marcinek
A ja po leniwych wczasach i weselu mam 3 kg na plusie i większy brzuszek:-( Jednak myślę, że stres związany z powrotem do pracy i zostawieniem Marcinka w żłobku zrobi swoje....
reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas waga sie zatrzymała na 10,5 i tak sobie stoi...
Asiu, a ty się nie stresuj, na pewno wszystko dobrze się ułoży i na pewno będzie trudniej wam aniżeli Marcinkowi, on pozna mnóstwo kolegów i bedzie grał w piłkę, bawił się samochodzikami, i brał udział w różnych zabawach
Asiu, a ty się nie stresuj, na pewno wszystko dobrze się ułoży i na pewno będzie trudniej wam aniżeli Marcinkowi, on pozna mnóstwo kolegów i bedzie grał w piłkę, bawił się samochodzikami, i brał udział w różnych zabawach