reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
My dzis tez po oficjalnym wazeniu - cale 12 kilogramow:-) Czyli tez do chudzienkich nie nalezymy. A centymetrow tylko 81 wiec jakby lekki zastoj (choc ciuchy teg nie potwierdzaja;-))

No to ładnie Julek goni czołówkę ;-) Ale powiem szczerze, że dało się to zauważyć po ostatnich zdjęciach - pucuś się zrobił:tak:

My się dzisiaj szczepiliśmy i nasze najnowsze notowania to 12.900 i 86 cm wzrostu.
A moje najnowsze notowanie to plus pięć nowych kilogramików przywiezionych jako pamiątka z nad morza.... jeszcze pachnących goframi :eek:

Hehe waga nie kłamie :-D:-D:-D:-D od dziś szlaban na żarcie i do końca roku wypalę sadło zgodnie z postanowieniem noworocznym:-)

reklama
Ja wlasnie jutro mam zamiar dowiedziec sie cos o indywidualnych cwiczeniach...Bo tu takie tam ogloszenie wyczytalam...O rozciaganiu,odchudzaniu itd...Jesli bedzie mozliwosc z rana to sie zapisuje:-) tez mam spoo do spalenia...po tych wlasnie wakacjach....;-)

Do góry