reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

u nas waga ok.9kg bo na domowej wadze.

dziewczyny a na co szczepicie?? bo jak ja zadzwonilam do lekarza w sprawie szczepienia to mi powiedziały piguły w recepcji ze dopiero po 14 miesiacu sie szczepi.:confused: nic juz nie rozumiem.....

reklama
Irma, wczoraj się szczepiliśmy - odra+świnka+różyczka. Kolejne mamy przełom listopada-grudnia (ale to znów płatna, skojarzona). Ta była za darmo.

Irma my szczepimy koło 20 lipca na to co Kasia, ma to być na przełomie 13/14 miesiąca.
A co do wagi to Olka chyba gdzieś 8600-8800 będzie miała.

A moja mloda byla 2 dni temu szczepiona...Adam akurat byl z mala wiec pytam na co,ale tylko dowiedzialam sie ze na cos zwiazane z mozgiem...:eek:Adam nie bardzo wiedzial jak mi to po polsku wytlumaczyc:-D Jakas nowosc...

Pati to może właśnei na Hib - bo ta bakteria może między innymi wywoływac zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych ...

reklama
My donosimy, że jesteśmy już po szczepieniu na różyczkę, odrę i ( chyba) świnkę. Waga szanownej małej Oli i tu uwaga...... 11.600 Wzrost 82 cm.

Do góry