reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
Musisz ten link umieścić w nawiasach
w danych publicznych w pozycji podpis ;)

Witajcie mamuśki!!!!
Dawno mnie tu nie było, a mój Danio po urodzeniu ważył 3420
w drugiej dobie waga spadła do 3200
a w 6 tyg i 4 dniu waga pokazała 5600.

A moj Maximilianek przy urodzeniu wazyl 3640.w pierwszym tygodniu 3840, czwartym tygodniu 4680,a jutro idziemy na pierwsze spotkanie po porodzie z pania doktor i mysle ze waga przekroczy 5 kilo. :) :) :)

a ja myślałam że mój maluch za bardzo tyje
urodził się z wagą 3150, a po 4 tygodniach 4450 ale widzę że wszystkie dzieciaki rosną nam jak na drożdżach :) Musiałam mu zmienić już całą garderobę na rozmiar 62 :)

Moja niunia urodziła sie z wagą 3940g, przy wyjściu 3750g a w 4,5 tygodniu ważyła 5180g. 8.08. idziemy na szczepienie to zobaczymy ile teraz waży ale kluseczka jest:)))) ;D

witam dziewczynki ja bylam wczoraj na badaniach z maluszkiem i wiem ilie juz wazy
waga przy porodzie 3170
waga przy wypisie 3020
waga najnizsza 2930
waga w wieku 6,5 tyg 4460

sumka dzieci w tym samym wieku a jaka różnica kawal chłopa z twojego synka

reklama
Do góry