reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

mamusiu czyli to nie patologia :) myslalam ze to niedobrze ze synek tak przybiera ale co ja na to poradze ze on jest ciagle glodny i klei sie do cycusia ;D

Gluszku moj kregoslup i wszystkie miesnie plecow i rak wolaja pomocy ! :D

reklama
Mój Mieszko w poniedzialek miał 7 tygodni i na wadze 6040 g ;D ;D ;D

Odkrywam istnienie u siebie takich mięśni o których nie miałam pojęcia ze istnieją :) no i ten ból kręgosłupa - jeszcze troche i czeka mnie jakas rehabilitacja ;D

Martusia dziś była ważona- waży teraz 5460 g, przez 4 tygodnie przybyło jej 900 g, a od wyjścia ze szpitala (10 tygodni) 2610 g. Jeszcze mi specjalnie ciężko nie jest, ale jak czytam, co piszecie to mi się włos na głowie jeży... z moimi mięśniami zawsze było raczej słabo...

melduje połusznie że wczoraj nauczyłam małą usypiac w wózku bez noszenia na rączkach HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brawo dla Marysi ;D ;D ;D z perspektywy czasu muszę przyznać że ja byłabym idealnym niemowlęciem. Można by mnie dowoli karmić, ;D uśmiechem odpowiem na uśmiech ;D a najlepiej wychodziłoby mi usypianie.

Moja Milka 9.08 ważyła 5700g!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pokarm mi zanikł całkiem i na butle przeszłam i az się boje ile teraz bedzie ważyć..........

reklama
Do góry