reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

mamusiu czyli to nie patologia :) myslalam ze to niedobrze ze synek tak przybiera ale co ja na to poradze ze on jest ciagle glodny i klei sie do cycusia ;D

Gluszku moj kregoslup i wszystkie miesnie plecow i rak wolaja pomocy ! :D

reklama
Mój Mieszko w poniedzialek miał 7 tygodni i na wadze 6040 g ;D ;D ;D

Odkrywam istnienie u siebie takich mięśni o których nie miałam pojęcia ze istnieją :) no i ten ból kręgosłupa - jeszcze troche i czeka mnie jakas rehabilitacja ;D

Martusia dziś była ważona- waży teraz 5460 g, przez 4 tygodnie przybyło jej 900 g, a od wyjścia ze szpitala (10 tygodni) 2610 g. Jeszcze mi specjalnie ciężko nie jest, ale jak czytam, co piszecie to mi się włos na głowie jeży... z moimi mięśniami zawsze było raczej słabo...

melduje połusznie że wczoraj nauczyłam małą usypiac w wózku bez noszenia na rączkach HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brawo dla Marysi ;D ;D ;D z perspektywy czasu muszę przyznać że ja byłabym idealnym niemowlęciem. Można by mnie dowoli karmić, ;D uśmiechem odpowiem na uśmiech ;D a najlepiej wychodziłoby mi usypianie.

Moja Milka 9.08 ważyła 5700g!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pokarm mi zanikł całkiem i na butle przeszłam i az się boje ile teraz bedzie ważyć..........

reklama
Do góry