reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Ja dziekuje ale te wasze dzieci rosna ;)

Eliasz jak sie urodzil wazyl 3750 , przy wypisie ze szpitala 3950 a teraz tylko 4500g ;)

reklama
Karolek - przy urodzeniu 3000g
5 dni - 2805 g (silna żółtaczka)
miesiąc i cztery dni - 3950g
7 tygodni - 4560g

I nie wyobrażam sobie pomykać z nim jak będzie miał 9 kg!! Teraz po dłuższym noszeniu robi mi się ciężko - zwłaszcza jak zaśnie na rękach i robi się taki bezwładny - zupełnie jakby ważył dwa razy więcej niż jak sobie siedzi i się rozgląda

Byłyśmy dziś u lekarza i na szczepieniu.

Waga Oleńki:
urodzeniowa - 2875
przy wypisie - 2630
19 dni - 3180
po miesiącu - 3460
dzisiaj - 4400

Nieźle sobie rośnie nie.Tylko zastanawiam się tylko jak tak dalej pójdzie to mi za chwilę kręgosłup wysiądzie od jej noszenia. Mały klocuszek. :laugh: :laugh:

Waga Mikołaja:
-3500 po urodzeniu
-3420 najniższa waga
-5700 !!! dziś, czyli 6 tygodniu i 3 dni

Po urodzeniu miał 56cm, a teraz 69cm...

Ale mi chłopisko rośnie!

Kasiu to rzeczywiscie wielki chlop z Mikolaja ! :D
Eliasz dzis czyli w 5 tyg i 2 dniu wazy 4900 tez nie malo ! ;D

reklama
Do góry