reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

waga przy porodzie - 22 czerwca: 2850
najnizsza waga: 2670
waga przy wypisie: 2780
waga 7 lipca: 3230
waga 17 lipca: 3740
waga 27 lipca: 4000
waga 04 sierpnia: 4535
Wczoraj Mateuszek skonzyl 6 tygodni!!!

Juz niezly klocek z moejgo Mateuszka:))))

reklama
Moja Ola napewno już 5 kilo waży albo i więcej. A od patu dni jak ją podnoszę to zaczyna mi ten słodki ciężarek ciążyć. A mała coraz częściej domaga się rączek. W koncu z góry lepszy widok no nie.

Mój Karolek wżył wczoraj dokładnie 5040 g - olbrzymem nie jest ale patrząc na najniższą wagę 2840g, którą miał 03.06 to przybiera dokładnie 1100 g/m-c - idealnie tak samo w pierwszym i drugim miesiącu :) ae teraz to pewnie troche zwolni - połozna mówi że zwalnia sie trochę przyrost od 3 m-ca

Moja Sandrunia w 7 mym tygodniu waży 5250 więc chyba ładnie przybiera na cycusiu w ciągu 3 tygodni 750 g zastanawiam się już nad zmianą pieluszek bo kupuję te od 3-6 kg a jej dużo do 6 nie brakuje - może ??????????/? dlatego z pampersa kupka na pleckach wychodzi ::)

moje malenstwo wazy obecnie 5350g, iec całkiem ładny klocuszek, zwłaszcza, ze dopiero od 2 dni jestesmy na rozmiarze 62

A Eliaszek to tez niezly pucus ;) dzis konczy 7 tygodni a wazy juz 5.500 ! Przybiera za duzo bo ok. 300 g na tydzien ale naprawde niewiele dokarmiam i nie wiem jak sobie z tym zarlokiem poradzic :)

Moja mała też straszny żarłok i ASKA moja też tyje 300 gram na tydzień więc niezły pucuś z niej a jest tylko na piersi !!!

reklama
to ładny klocuszek z Marysi Głuszku. No ale Ola przy wypisie ze szpitala dokładnie 2 miesiące temu ważyła 2630 więc w niecałe 2 miesiące (była ważona w oniedziałek więc coś tam jeszcze do dziś nabrała) przytyła ponad 2 kilo.

Do góry