reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
O kurcze, dziewczyny, jak tak czytam to sie zastanawiam czym wy te swoje robaczki karmicie :laugh: Dajcie tego troszke, moja mała ma juz sporo ponad 2 miesiace i myśle że z 5 kg może ma, ale do lekarza idziemy 14 sierpnia to dopiero się dowiem
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Aha, czyli jak moja oliwka wazyla przy urodzeniu 3000, przy wyjściu 2860, a dziś 5100 (ważyłam ją na normalnej wadze, najpierw na rączkach, a potem bez niej i waga wyszła) to wszystko w porządku z jej przyrostem masy ??
Agaciulka mnie sie wydaje ze powinno byc kolo kilohgrama na miesiac wiec waga Oliwki jak najbardziej w porzadku.
Moj tez mi sie wydaje ze wogole nie rosnie i nie przybiera na wadze. Jak widze te amerykanskie napompowane bobasy to moj przy nich to taki szczuplaczek (choc moja mama mowi zawsze ze kraglutki jest - jak go widzi przez kamere). Wcale sie nie dziwie ze potem polowa tego spoleczenstwa to grubasy z problemasmi i cukrzyca. No ale dzis mamy szczepienie wiec zobaczymy jak tem jest z ta waga u Julka bo wydaje mi sie ze on wiecej jak 5 kilo nie wazy co przy wadze urozeniowej (3900) i wyjsciowej (3700) nie jest za duzo
Moj tez mi sie wydaje ze wogole nie rosnie i nie przybiera na wadze. Jak widze te amerykanskie napompowane bobasy to moj przy nich to taki szczuplaczek (choc moja mama mowi zawsze ze kraglutki jest - jak go widzi przez kamere). Wcale sie nie dziwie ze potem polowa tego spoleczenstwa to grubasy z problemasmi i cukrzyca. No ale dzis mamy szczepienie wiec zobaczymy jak tem jest z ta waga u Julka bo wydaje mi sie ze on wiecej jak 5 kilo nie wazy co przy wadze urozeniowej (3900) i wyjsciowej (3700) nie jest za duzo
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
W 3 miesiacu przyrost masy ciala powinien byc miedzy 700 a 1000g.
reklama
WITAJ AGACIULKA JA TEŻ MAM OLIWKĘ DZIŚ MA 7 TYGODNI I 3 DNI
URODZIŁA SIĘ 3100
DZIŚ WAŻY PRAWIE 4800 NA WADZE DLA DZIECI
ALE JAK WCHODZĘ Z NIĄ NA SWOJĄ WAGĘ I ODEJMUJE MOJE KILOGRAMY TO WYCHODZI ŻE WAŻY 5500http://www.tik-tak.pl/
URODZIŁA SIĘ 3100
DZIŚ WAŻY PRAWIE 4800 NA WADZE DLA DZIECI
ALE JAK WCHODZĘ Z NIĄ NA SWOJĄ WAGĘ I ODEJMUJE MOJE KILOGRAMY TO WYCHODZI ŻE WAŻY 5500http://www.tik-tak.pl/