reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
Aniu - kciukasy zacisnięte z całej siły!!! Wracaj i melduj co i jak!!

Kurcze - a moja Mała miała 3,5 kg w 38 tygodniu!! Po kim ona taka wielka?? (No dobra, wiem, po tatusiu...) Na ostatniej wizycie to mi lekarz nawet nie powiedział, ile waży... Pewnie się bał, że w furię wpadnę ;D ;D ;D

Ale szczerze mówiąc, to wolę nie wiedzieć, ile waży... I tak ja muszę urodzić, i tak, więc nic mi nie da świadomość (poza większym stresem), że mój Klusek osiągnął wagę 6 kg i obwód główki 25 cm :):):)

Własnie- ja byłam przygotowana na wagę taką..4-5 kg:)- bo ponoć dzieci to tak po rodzicach..a tatuś i mamusia jak się urodzili to ..pod tę wagę podchodzili :laugh: ;D ..tatus rosły facet teraz - 199cm - do szczupłych nie należy... ;)mamusia też niczego sobie :laugh: a Kluska ponoc dlugie nogi ma po rodzicach..ale waga.... taki standard ;)

reklama
A moje malenstwo wczoraj w 36t6d ważylo 3,5 kg:))) hehehe ładne mi maleństwo.....jak pnosze do konca czerwca to będzie duzy byczek:)

Do góry