reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
Olaf wazyl sobie 3,410 przy urodzeniu, potem ciupke mu spadlo, a przy wyjsciu ze szpitala juz mial 3,390
wczoraj za to bylismy na kontroli i wazy juz 4,300 ;D
pielegniarka sie smiala, ze mam smietanke zamiast mleka ;D ;D ;D

Agnieszka
urodzeniowa 3150
przy wyjściu ze szpitala, trzecia doba 2870
12 dni po urodzeniu 3350
dziś 4680 ;D - tłuścioszek

Weroniczka
-przy urodzeniu 4400g
-przy wypisie (2doba) 4150g
-dziś (3tyg2dni) 4640g

Mała jest tylko na piersi, na razie nie muszę dokarmiać :).

kate mam pytanko...mozesz mi napisac ile waży Twoja Naduśka???sorka,ze pytam,ale ostatnio wszyscy mi mówią jaka to moja Ewula chuda,a ja myślałam,ze normalna:(waży teraz 14,5kg...to mało???a ma 97cm wzrostu...a trini Twoja Karola ile ważyła jak miała 3 lata?

Biedronka, rozpiętość jest od 11kg do 18kg, a optymalna waga dla dziewczynki to 14kg, więc Ewula ma wagę ok. :-)))

reklama
Do góry