reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Natalki waga:

PRZY URODZENIU 3,482
2 TYGODNIE 3,550
4 TYGODNIE 4,070

WIEC NIE JESTES ZLE MALA ROSNIE I MLECZKO MAMY JEJ WYSTARCZA Z CZEGO BARDZO SIE CIESZYMY;D ;D ;D

reklama
Ja też nie mogę pić herbatek laktacyjnych. Wypilam piwo karmi, efekt na prawdę świetny, bóli brzuszka nie było, pokarmu sporo :) Piłam nieodgazowane i dziwiłam sie że taie można, nie wiedziałam, że trzeba odgazować, ale Agnieszce nic nie bylo.

NO TO SIE MUSIMY POCHWALIC ;D
DZIS MIELISMY WIZYTE POLOZNEJ

PRZY URODZENIU 3420
PRZY WYPISIE 3270
3 TYDZIEN 4300

PYZUNIA MI ROSNIE ;D ;D ;D

Antoś

waga urodzeniowa 3200 g
najniższa 2940 g
10 dni 3370 g
4 tygodnie 4000 g
6 tygodni 4480 g - pomiar z dziś

a+t ja pije karmi bez odgazowania ane praktycznie nie jest az tak mocno gazowane wiec bez obawy pija sobie mnie to smakuje wieczorkiem do meczu hehe jak ulał:)

reklama
a+t+a Twoja mala na zdjeciach to niezla kluseczka wiec jest spoko
a nie zamartwiaj sie tak o mleczko bo to na zle wyjdzie tylko Wam, a pokarm napewno wroci

polozna mi powiedziala za jesli bede chciala zwiekszyc ilosc pokarmu to przystawiac dzidzie bardzo czesto i jak karmisz jedna a potem druga i malej jeszcze malo to nie podawaj odrazu butelki tylko wroc do tej pierwszej piersci bo tam juz sie napewno troszke nazbieralo a potem znow druga ;D
sprobuj moze zadziala...

Do góry