reklama
no moj wczoraj na wieczor urzadzil taki cyrk ze glowa mala. zjadl tylko 40 ml a potem okropnie sie rozwrzeszczal ze nie dalo sie go uspokoic. wreszcie zasnal po dlugich probach i spal do 4:30 rano (padl ok 19:30)
Macie racje tylko ja sie juz gubie w tym wszystkim. Samej mi sie czasem wydaje ze to nie kolka ale on ma jakies takie jazdy z jedzeniem ogolnie. Musze mu przerywac czasem z 5 razy i odbijac zanim zje cała butelke bo jak mu sie nie odbije to wije sie i wydziera i nie chce jesc.
Lilith moj w zyciu by nie zjadł na raz 180 jak narazie najwiecej ile zjadł to 160 jednorazowo ale on raczej zjada mniejsze porcje a czesciej.przewaznie je co 2, 3 godziny. Co do Karmienia to cały czas jeszcze karmie go i swoim i mieszanka bebiko wiec nie wiem co mam zmienic...moze zmienic te mieszanke a do mojego dodawac kaszki...? zobaczymy co pomoze bo jak narazie ulewa i po mieszance i po moim
Lilith moj w zyciu by nie zjadł na raz 180 jak narazie najwiecej ile zjadł to 160 jednorazowo ale on raczej zjada mniejsze porcje a czesciej.przewaznie je co 2, 3 godziny. Co do Karmienia to cały czas jeszcze karmie go i swoim i mieszanka bebiko wiec nie wiem co mam zmienic...moze zmienic te mieszanke a do mojego dodawac kaszki...? zobaczymy co pomoze bo jak narazie ulewa i po mieszance i po moim
a jakie Bebiko dajesz? to Omneo? bo ono jest dla dzieci z koka i ulewaniem! jak nie to sprobuj dodac troche kaszki lub kleika! po ryzowym moze miec bardziej zbite kupki!ale na moja niestety nie dziala i nadal robi papu! ja na codzien zageszczam juz kleikiem na 150 daje 3 lyzeczki od mleka,a na noc na 150 np daje 3 duze lyzki stolowe kaszki!daje z bananami ale czasem mis ie wydaje ze to za slodkie. jak nadal bedzie ulewac to sprobuj dac Omneo bo niebedzie zmiany mieszanki a jesli chcesz dac inna to daj Bebilona AR i wprowadzaj stopniowo np jedego dnia daj 1 posilek 2 juz dwa alby to nie byl szok!no i to jest tez geste wiec na poczatek moze zjesc mniej.Co do kolki to kolka objawia sie tez zielonymi kupami!i tym ze dziecko baaardzos ie wije i przyciaga strasznie mocno nozki do siebie! nie myl z mocnym placzem kiedy sie dziecko czerwieni i kurczy i ciezko mu zlapac oddech
Ok dzieki za info. A kolki w tez napewno miewa bo ma wszystkie objawy czasem( zielone kupki tez mu sie zdazały) ale czasem to poprostu sie jakos tak zapowietrza i pewnie tez przez to ulewa albo cos innego mu dokucza...oglnie jest bardzo ruchliwy i tak jak Trini pisała czesto tez przez to ulewa, ze sie tak wierci po jedzeniu. Czasem to sie boje go zostawic na macie bo na boki sie tak obraca i nawet raz mu sie na brzuch udało obrocic...szkoda tylko ze z ta głowka mu tak łatwo nie idzie :
Angie nic sie nie martw! wszystko w swoim czasie!!! musi sie dopiero nauczyc i wycwiczyc wiesnie cwiczcie sobie duzo bo to tylko przyjemnosc!!!No moja ulewa nawet AR jaks ie strasznie wierci po jedzeniu i ona woli lezec na brzuszku znow wiec co ja dam na plecki to mi sie obraca i bach uleje albo slina z mlekiem sie wylewa.jedynie jak zje gesciejszy kleik lub kaszke to nie
Annamaria to gratulacje!!
Annamaria to gratulacje!!
reklama