reklama
Wiedziałam zeby tu nie zaglądac ale cuz stało sie i znow bedzie myslówa...moj Ali to piórko w stosunku do waszych klockow. Wazył w piatek 5470 zaraz nawet Wiktorek, ktory był lzejszy przy urodzeniu go przesacignie Moj ciagle ulewa i ma kolki ale lekarze nic mi nie doradzaja na to sama mu infacol kupiłam. Niby jest troche lepiej ale i tak czasem wymiekam :-[ zis dał mi w kosc pozadnie...w domu pierdzielnik ale ja juz kapituluje ide do wanny...
angie
;D trzymaj się ;Dangie pisze::-[ zis dał mi w kosc pozadnie...w domu pierdzielnik ale ja juz kapituluje ide do wanny...
No niestety, musiałabym chyba do prywatnego chodzic, bo my chodzimy na kazda wizyte do innego chociaz jest zapisany do jednej, i kazda z nich nie przejawia jakiegos przejecia sie...ogolnie to moze nic strasznego ale jak mowiłam o tych wszystkich problemach i ze kupiłam infacol to nic nie powiedziała tylko poprostu pokiwała głowa, przyjeła do wiadomosci i tyle. O ulewaniu to juz nie mowie nawet bo jedna to mi doradziła zeby czesciej karmic...phi : Jutro jedziemy przez cała wawe do neurologa autobusem...wrrr...mam nadzieje ze nas przyjmie bez zapisu...juz sie boje
Angie trzymajs ie bidulko!!!!!
A powiedz ty karmiesz piersia? bo jak nie to kup mu Ar na ulewanie! moja tak ulewala ze przez tydzien nic na masie nie przybrala
teraz wazy 5800 tylko dlatego ze przed kilka dni ja tuczylam 180 ml a dokladnie przez 9 dni przybrala 900 g tak wiec sie nie przejmuj waga
A powiedz ty karmiesz piersia? bo jak nie to kup mu Ar na ulewanie! moja tak ulewala ze przez tydzien nic na masie nie przybrala
teraz wazy 5800 tylko dlatego ze przed kilka dni ja tuczylam 180 ml a dokladnie przez 9 dni przybrala 900 g tak wiec sie nie przejmuj waga
reklama
angie, trzymaj sie, a waga sie nie przejmuj, bo kazde dziecko inaczej rosnie - wazne, ze w ogole przybiera na wadze, a 5,5 kg to nie tak malo!!! Spojrz na centyle!
Jesli chodzi o kolki, to ja Ci ciagle polecam SabSimplex lub Debridat - nam tylko to pomoglo. Infacol gowno dawal. A moze to jednak nie kolki? Czytalas "Jezyk niemowlat"? Sprobuj wprowadzic "Latwy Plan" - gluszek i ja od razu po wprowadzeniu stwierdzilysmy, ze czasem "nadinterpretowalysmy" kolki.
Na ulewanie moze kup malemu mleko AR. Jest Enfamil AR. Mozesz tez zageszczac mleko kaszka - to tez zapobiega ulewaniu. Olej lekarzy - poczytaj sama inne zrodla i sama pomoz Aleksowi.
Jesli chodzi o kolki, to ja Ci ciagle polecam SabSimplex lub Debridat - nam tylko to pomoglo. Infacol gowno dawal. A moze to jednak nie kolki? Czytalas "Jezyk niemowlat"? Sprobuj wprowadzic "Latwy Plan" - gluszek i ja od razu po wprowadzeniu stwierdzilysmy, ze czasem "nadinterpretowalysmy" kolki.
Na ulewanie moze kup malemu mleko AR. Jest Enfamil AR. Mozesz tez zageszczac mleko kaszka - to tez zapobiega ulewaniu. Olej lekarzy - poczytaj sama inne zrodla i sama pomoz Aleksowi.