reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

O rany Gosiek, masz prawdziwego chopa niedziwiedzia - choć jak narazie to jeszcze niedzwiedziatko.

Ja rozpaczam, ze odlozylam 56-stki, bo Antoś teraz idealnie miesci sie w 62 choc i te niektore potrafią byc przy ciasne :( :(

a Ty mi tu mówisz o 80-tkach - fiu, fiu - nieźle. Pewnie wiekszość ciuszków Ci pewnie nawet nie zalozyl.

Jak wyskoczyl ten upal to wszystkie cieple poszly w karton, bo nie zdazyl ich wdziac

reklama
dziewczyny u mnie to samo - jak mala się urodZiła to 56 byly idealne (nie wiem jakim cudem bo miała 58 cm) od tygodnia mieśic się w 62 (cała reklamówa ciuchów na 56 odłożona i czeka na..... ;D ;D ;D)

u mnie ciuszki tez czekaja na.... ( może jeszcze kiedyś się zdecyduję ::) a może na moją Anię -w końcu za 10 lat Ani stuknie 22 lat -a w tym wieku ja już miałam Anusię)

reklama
Do góry