reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
dzieki trini
moja nie wymiotuje ładnie je mozna powiedziec tylko mało
bo 4-5 posiłków po 100ml. no ale jak mówicie ze jes dobrze to
sie ciesze
poza tym ja sie cały czas boje aby nie przekarmic i za mocno nie rozciągnąc jej brzuszka
aby w przyszłości nie miała problemów z wagą bo czytałam ze to jak jest niemowle karmione ma wpływ
na jego wage i problemy z otyłością w przyszłości.
Tak mnie nastraszyli i boje sie tego jak ognia bo
nie chce aby przezywała takie katusze jak jej mama.

po urodzeniu 3150
3 doba 2870
potem chyba po 12 dniach od urodzenia 3350
21 czerwca 4680
dziś czyli po 7 dniach 4940 ( miesiąc i 16 dni)
Rośnie! :)

nie wiem. ja zawsze miałam tendencie do nadwagi a mąz skolei
moze wciągac słodkie kilogramami i nic wiec wole nie zostawiac tylko genom bo jak moje w przewadze to porazka
wiec troszke tym karmieniem moze mi sie uda jej pomóc

Marysia:

waga urodzeniowa 3600
waga najniższa 3440
waga przy wypisie 3520
dziś - 24 dni - 4520!!!!

acha i głowka 38 cm a przy urodzeniu 33 cm

reklama
Do góry