reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

ja nie wiem czym wy się martwicie - ja przytyłam przez ostatni miesiąc 3 kg :szok: i położna stwierdziła, że to "normalne" albo chciała mnie pocieszyć, bo zobaczyła moje przerażenie w oczach :-p

od początku ciąży +10 kg:confused2:

reklama
ja nadal +4 kg ale w pepku mam juz 91-92cm wiec rosnnnnnnnnnnnnne :rotfl2: mam wrazenie ze mi skory na brzuchu brakowac zaczyna taka naciagnieta sie czuje :-p

Chyba przestanę zaglądać na ten wątek wagowy, bo jak czytam, że niektóre z was przytyły po 4, 5 kilo to mnie depresja dopada i płakać mi się chce, że ja taki słoń:-:)-:)-(

smoniczka ja to się zastanawiałam czy w ogóle swoją wagę wpisać :-p niektóre od początku ciąży przytyły 4 kg a ja 3 kg to przytyłam w miesiąc :baffled:

po świętach pewnie będę miała 3 kg do przodu w tydzień:confused2:

ja się boje na wagę wchodzić...dwa tygodnie temu miałam 10 kg na plusie i w pasie...119 cm :szok: a startowałam z 80 niecałych...

ja na wagę staje tylko u gina, bo moja nadal nie działa.
I dobrze bo tak z Izą to aż obsesyjnie wagę sprawdzałam codziennie, a teraz co ma być to będzie:)

Kwasia ja też mam w obwodzie ok 30 cm więcej, mam niby 95 ale startowałam z 67-70.

też raz mi się udało przytyć 3 kg w miesiąc ale moja gin za to zła była bo to wylazły moje grzeszki a potem zaledwie 0,7 kg przytyłam, więc różnie to bywa...

reklama
Do góry