reklama
Ja nadal nie uzupelnilam baterii w wadze) w czwartek u teściów się wazylam po obiedzie zaraz i po 3 kawałkach ciasta i wyszło mi 6 na plus...choć nie wiem ile mialam początkowo na tej wadze...
Dziewczyny moze w tym wątku będziemy podawać obwody swojego brzuszka) ja mam w pepku ok 89 a pod 94 cm a startowalam z ok 67 cm
Dziewczyny moze w tym wątku będziemy podawać obwody swojego brzuszka) ja mam w pepku ok 89 a pod 94 cm a startowalam z ok 67 cm
kingajanik
Zaangażowana w BB
Ja od 2 miechów utrzymuje sie na 64 i cos moze dlatego ze w pierwszych miesiącach przytyłam zbyt duzo z łakomstwa, a teraz wróciłam do jedzenia dla dwojga ale rosądnego , wyskok słodyczowy miałam ostanio 21 pazdziernika był to plasterek tortu do lekarza ide w poniedziałek <jupi>
poli0105
Fanka BB :)
Moja waga przekroczyła 6 kg na plus (dokładnie 6,3). Obwód brzucha pod pępkiem w czwartek wyniósł jakoś 105 cm (pod pępkiem minimalnie mniej). Przed ciążą nie wiem, ile miałam- pewnie 80 z hakiem, bo mam szerokie biodra. Wiem za to, że pod koniec 8 tygodnia ciąży miałam 92 cm- ale byłam już bardzo spuchnięta i o dziwo dostałam ciążowego brzuszka od razu- ledwo wtedy weszłam w sukienkę na ślub siostry.
kasiadz
Fanka BB :)
ja teraz ważę 71,5, na pierwszej wizycie mam wpisane 70,5 a na drugiej 68, więc ile przytyłam, hm?
reklama
kasiadz no właściwie to niby kg na plusie ale chyba trzeba liczyć że do przodu 3.5 - ja bynajmniej tak sobie liczę. Kumpela na studiach np. schudła w pierwszych trzech miesiącach z 56 na 48 a do porodu poszła z wagą 55 to wiem, że mówiła że w ciąży nie przytyła nic ale lekarz jej liczył że przytyła 7 kg tj. od tej najniższej wagi.