reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Podpisuję się pod tym.moj maly wazy 9 kilo i na buzce nie widac ze jest grubiutki tylko nozki ma takie grubasne i dupka ciezka
I
iiwka
Gość
No i po szczepieniu. Mały waży 10kg i mierzy niby 70cm.
Marta1981
Rodzyneczka
Ale pulpecik z Kacperka;-)
ladna waga a ja nie wiem ile moja mala wazy ale mam andzieje ze jest troszke lepsza z waga niz do tej pory...bo ma ten apetyt ale to energiczne dziecie wiec...hmmm
I
iiwka
Gość
fakt
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Dzis bylismy w przychodni, Victor wazy 10kg100g i mierzy 77cm.
no no 10 kg to juz powazna waga, :-):-):-)
Moj Igorek cały czas między 5 a 10 centylem tak było w połowie stycznia a dzisiaj go wazyłam na takiej domowej wadze to było 8300 w ciuszkach takze za duzo nie przytył niecały kilogram. Je ładnie więc chyba nalezy do drobniutkich dzieci.
Chociaz jak czytam wasze kilogramowe osiągnięcia to się obawiam czy nie jest za chudy?
Moj Igorek cały czas między 5 a 10 centylem tak było w połowie stycznia a dzisiaj go wazyłam na takiej domowej wadze to było 8300 w ciuszkach takze za duzo nie przytył niecały kilogram. Je ładnie więc chyba nalezy do drobniutkich dzieci.
Chociaz jak czytam wasze kilogramowe osiągnięcia to się obawiam czy nie jest za chudy?
Gratulujemy , naszej do 10 pewnie sporo jeszcze
reklama
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Emi,
Powazna,powazna- jest co dzwigac:-) juz dluzszy czas trzyma dyszke, teraz tak nie przybiera.
Buziaczku, dziewczynki zawsze sa drobniejsze, ale za to podobno szybciej zaczynaja mowic,chodzic,itp.
Powazna,powazna- jest co dzwigac:-) juz dluzszy czas trzyma dyszke, teraz tak nie przybiera.
Buziaczku, dziewczynki zawsze sa drobniejsze, ale za to podobno szybciej zaczynaja mowic,chodzic,itp.