Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Victor jutro konczy 7 miesiecy i wazy 10kg, urodzil sie 3550.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) Kawal chlopa! Ale z tego co pamietam, Twoj Victorek zawsze byl najciezszym lipcowym dzieciaczkiem.:-)Victor jutro konczy 7 miesiecy i wazy 10kg, urodzil sie 3550.
O kurcze blade ...wiesz co prosze Cie wklej nam zdjecie Twojego Synka ejstem ciekawa jak wyglada z taka waga :-) moja Blanka tyle bedzie wazyla okolo 2 lat chybaVictor jutro konczy 7 miesiecy i wazy 10kg, urodzil sie 3550.
Witam :-) Moja kruszynka waży niewiele ponad 6 kg. i mierzy 66 cm...
Twoja Kruszynka wcale nie wygląda na 6 kg. Obejrzałam jej galerię i jestem pod wrażeniem . Przede wszystkim małej modelki . Sarah jest prześliczną dziewczynką, taka radosna i słodka.
W ogóle zdjęcia są kapitalne, zarówno jakościowo jak i cała aranżacja. Jesteś może profesjonalną fotografką?
Mała będzie miała super pamiątkę. g
Az mnie zaciekawilo i tez poogladalam zdjecia Sarah. Super zdjecia slicznej slodkiej dziewczynki.Twoja Kruszynka wcale nie wygląda na 6 kg. Obejrzałam jej galerię i jestem pod wrażeniem . Przede wszystkim małej modelki . Sarah jest prześliczną dziewczynką, taka radosna i słodka.
W ogóle zdjęcia są kapitalne, zarówno jakościowo jak i cała aranżacja. Jesteś może profesjonalną fotografką?
Mała będzie miała super pamiątkę. g