reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Piersi Po Ciąży

Podbijam temat.
Jestem 2 mies po porodzie.Synka karmiłam bardzo krótko ze względu na żółtaczkę fizjologiczną, mój pokarm powodował wzrost bilirubiny i kazano mi Go odstawić. Mleka było sporo, aż serce się krajało jak musiałam ściągać i wylewać do zlewu. Potem brałam lek na zasuszenie pokarmu i mleko zniknęło.

Piersi po ciąży i po opisanych wyżej przejściach poporodowych wyglądają rewelacyjnie, zrobiły się jeszcze bardziej miękkie, lekko opadły ale nie można tego nazwać że obwisły.

Polecam tym kobietom co mają kompleksy z powodu piersi.

reklama
Chciałabym zapytać czy jest możliwosc ze moje pierwsi bedą takie przed ciążą? Wtedy miałam nie za duże jędrne piersi a teraz duże i obwisłe. Znajome radziły mi chodzic ciągle w stanikach ale to nic nie daje:/ macie jakies metody bo wstydze sie chodzic goła przed moim mężem:((((((

truskawa, dobrze dobrane staniki, kremy, cwiczenia i moze az tak sie nie zmienia :)

gosiaczek a gdzie konkretnie robilas? i jak sie nazywa ta Pani doktor ktora ciebie operowala?

Ostatnia edycja:
A teraz ja podbijam temat. U mnie nie wchodzi w grę implant...za bardzo się boje i brak kasy dlatego muszę radzić sobie inaczej. Ale jak?? Zawsze miałam duży biust. Nosilam duże C. W ciązy E a teraz F!!! Jestem załamana. Mimo, że po ciąży schudłam 14kg, to cyce są takie same.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Katastrofa. Ma co zwisać...puste i po pępek. Kupiłam dobry stanik wkońcu i fakt biust wygląda całkiem inaczej, ale co z tego jak nie mogę na nie patrzeć bez stanika. W ciąży i jak karmiłam non stop chodziłam w biustonoszu, żeby się nie rozciągnęły piersi-tak mi mówili ale co z tego. Smarowanie, ćwiczenia, stanik i żadnej poprawy. Może dacie mi jakieś przykłady ćwiczeń i jak często je wykonywać albo kosmetyki??? Od kilku miesięcy używam kremu eveline(jakoś tak się pisze) i nie widzę poprawy. Słyszałam też, że jak odstawia się kosmetyki ujędrniające, to skóra wraca do pierwotnego wyglądu... co o tym myślicie????

Kerna

przeraza mnie to co napisalas bo ja nosze 75F teraz i jestem w 5tyg tyg ciazy. Moze chodz na basen jak masz okazje? Niestety jesli chodzi o wieksze piersi to moje tez nie sa tak sterczace. niestety to sie nazywa grawitacja :)

reklama
Ja smaruję piersi kremem na ujędrnianie, ale rzadko bo albo zapominam albo mi się nie chce.
Noszę moje melony w staniku :-D mój rozmiar to 80 d, przed ciązami miałam 75 b, po pierwszym dziecku 80 c, w ciązy z drugim 85 dd :szok::szok::szok: teraz właśnie 80 d - wiszą, bo wiszą, gdzies do żeber. są płaskie, ale niedaleko brodawek zaczyna się góra i dolina, nie wiem czy zrozumiale piszę, po prostu jakby wziąć taki cycek to u góry widac wisior a im bardziej w dół sięogląda to tam są pełniejsze.
I też mam złe myśli przez nie. Rozstępy pozostały, na dodatek znów piersi chyba rosną bo mam ... nowe rozstępy :-:)-:)-(
załamanie bierze

ja staram się chodzić cały czas w staniku, śpię w staniku, nie śpię na brzuchu, czasem ćwiczę ramiona, noszę DOPASOWANE STANIKI nie za małe nie za duże ale w sam raz a i to g... daje ;/

Do góry