reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga Lipcowych Bobaskow

reklama
Mój Bartoszek ma 6 i pol miesiąca i tez wazy 10 kg, ważony wczoraj, zdjecia widziałyscie, wcale nie jest aż takim grubaskiem. Nie wiem ile mierzy ale go zmierze jak dorwe centymetr.

a Sławek 4 lutego skończył 7 mcy i waży 10,100:) długi 74-75cm:)

Ale widzę że nie tylko mój taki klopsik:);-)

Dziewczyny,ale smoki z tych Waszych dzieciaków:szok:
Karolinka dziś na domowej wadze ważyła 9 kg,ale każda waga inaczej waży. W piątek idziemy na szczepienie to podamy dokładne wymiary. Miesiąc temu miała 76 cm ciekawe ile teraz:tak:

Witam :-) Moja kruszynka waży niewiele ponad 6 kg. i mierzy 66 cm... :tak:

Twoja Kruszynka wcale nie wygląda na 6 kg. Obejrzałam jej galerię i jestem pod wrażeniem . Przede wszystkim małej modelki :tak:. Sarah jest prześliczną dziewczynką, taka radosna i słodka.
W ogóle zdjęcia są kapitalne, zarówno jakościowo jak i cała aranżacja. Jesteś może profesjonalną fotografką?
Mała będzie miała super pamiątkę. g

Twoja Kruszynka wcale nie wygląda na 6 kg. Obejrzałam jej galerię i jestem pod wrażeniem . Przede wszystkim małej modelki :tak:. Sarah jest prześliczną dziewczynką, taka radosna i słodka.
W ogóle zdjęcia są kapitalne, zarówno jakościowo jak i cała aranżacja. Jesteś może profesjonalną fotografką?

Dziękujemy za komplementy... ja i Sarah ;-) :-) Bardzo nam miło :tak:
Mój mąż jest profesjonalnym fotografem... ja mu tylko pomagam :-p, przygotowuję naszą małą modelkę do sesji zdjęciowych :happy:. Bardzo się ucieszył, że zdjęcia się podobają. Jeśli kiedyś będziesz w naszej okolicy (może wakacje za oceanem :-p) zapraszamy na sesję zdjęciową z Krzysiem.

reklama
Az mnie zaciekawilo i tez poogladalam zdjecia Sarah. Super zdjecia slicznej slodkiej dziewczynki.:tak:
Dobrze miec profesjonaliste w rodzinie.;-):-p

Do góry